cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

Les actes de Nóos indiquen que la infanta no assistí a cap reunió

21854

La infanta Cristina, a una imatge recent.

Les actes de l'Institut Nóos revelen que la Infanta Cristina no va assistir a les reunions de la Junta Directiva celebrades per l'entitat entre el 23 de setembre de 2003 -data en la qual va ser designada la nova Junta amb el Duc de Palma, Iñaki Urdangarin, al capdavant- i el 20 de març de 2006 -quan Urdangarin, la seva dona i el secretari personal de les Infantes, Carlos García Revenga, es van desvincular de l'associació investigada en el cas Nóos-.

Així consta a uns documents, a què ha tingut accés EuropaPress, i que estan pendents de ser lliurats al jutge instructor de la causa per part de l'exsecretari general de Nóos Miguel Tejeiro, després que el magistrat així li ho hagi requerit, amb l'objectiu d'esbrinar si a les reunions celebrades van assistir-hi tots els seus membres i, entre ells, la Infanta en qualitat de vocal de l'entitat.

Es dóna la circumstància que cap de les actes fa referència a la presa de decisions pel que fa als esdeveniments investigats en relació amb amb Balears ni el País Valencià.

De fet, el propi Tejeiro, en la declaració que va prestar davant el titular del Jutjat d'Instrucció 3 de Palma, José Castro, assenyalà que com a secretari general de Nóos va signar els acords adoptats. Més concretament, el primer d'ells, datat el 23 de setembre de 2003, al·ludeix a la constitució de la Junta Directiva, integrada per Urdangarin, Torres, Tejeiro, García Revenga com a tresorer de l'associació i la Infanta en qualitat de vocal.

Mentrestant, la següent reunió, del 3 de març de 2004, va comptar amb la presència d'Urdangarin, Torres i Tejeiro, i en ella es va acordar per unanimitat autoritzar el duc i al seu exsoc a operar amb signatura indistinta en el compte corrent de l'Institut Nóos.

Ja el 26 de novembre de 2005 van concórrer a la reunió de la Junta d'aquest dia Urdangarin, Torres i Tejeiro, qui van aprovar, també de forma unànime, conferir poders generals d'administració i disposició a favor d'Urdangarin i Torres perquè, en nom de l'associació, poguessin cada un d'ells indistintament exercir totes les facultats que es relacionaven a un annex que acompanyava l'acord.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joi1pastor., fa mes de 8 anys

Sen riuen de noltros.

Valoració:1menosmas
Per ido, fa mes de 8 anys

Idó, pobreta, ella no sabia res, no feia res, era administradora però i que...
només debía rebre alguns sobres de l'empresa, dels que no en sabia res...

Valoració:9menosmas
Per Elemental, fa mes de 8 anys

I què esperaveu?
Trobar-ho per escrit?

I, com a les películes, sempre queda el recurs d'una "agència governamental" que pot alterar documents, fer desaparéixer coses compromeses ...

Valoració:-1menosmas
Per Dubtosa, fa mes de 8 anys

No ho sé, jo.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris