lluvia ligera
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

El jutge cerca si la infanta assistí a les juntes directives de Nóos

José Castro demana totes les actes que es realitzaren, el lloc on es feren i quines persones hi participaren

El jutge del cas Nóos, José Castro, dictà ahir una interlocutòria que dóna una altra empenta a les acaballes de la instrucció. L'escrit accepta la petició de l'acusació particular de Manos Limpias de requerir a Miguel Tejeiro, secretari de l'Institut Nóos, tots els documents de les actes i assemblees realitzades des que Urdangarin i la infanta Cristina formaren part de la junta directiva fins que abandonaren la fundació.

El jutge demana les actes i les signatures de les assemblees generals extraordinàries del 23 de setembre de 2003, del 19 d'octubre de 2004 i del 20 de març de 2006. També la certificació de si en aquesta darrera es van reunir tots els membres de la junta directiva. Així mateix, sol·licita que, si tal com va afimar l'assessor de la infanta i extresorer de Nóos, Carlos García Revenga, la seva signatura és falsa, s'aporti, si es coneix, la identitat del signant. L'escrit ordena que se certifiquin totes les actes o assemblees que es van fer i quins membres de la junta directiva hi van anar. L'existència o no de reunions i la participació o no dels presents podria deixar entreveure quin grau de coneixement del que es duia a terme a Nóos podien tenir tant la infanta com el seu assessor.

El jutge Castro també dóna el vistiplau a la petició de la Fiscalia de citar com a testimonis l'assessor jurídic de la Casa del Rei, José Manuel Romero, comte de Fontao, i el polític valencià del PP Esteban González Pons, a banda de trenta-dos testimonis més i dos imputats (Mario Sorribas i Robert Cockx). El magistrat ha citat el comte de Fontao i González Pons als jutjats de Madrid el 18 de març. Al polític, però, li dóna l'opció que, com a diputat, pugui fer ús de la Llei d'enjudiciament criminal que li permet de declarar al seu despatx.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ianekin, fa mes de 8 anys

I no hi ha pensat abans a demanar aquests documents?

Valoració:0menosmas
Per Lady Ironia, fa mes de 8 anys

Per ventura era de compres. Li disculpaven l'assistència. La posaven a l'acta. És que algú havia d'anar a gastar els doblers, no?

Ep, només són presumpcions, que consti.

Valoració:3menosmas
Per SRS, fa mes de 8 anys

QUE ES LO QUE NO ESTA CLAR DE TOT AQUEST "ATRACO". QUI ES LA SRA CRISTINA?, A MI ME PAREIX QUE ES SA DONA DEL "MANGARIN", IDO QUE ME VOLEN FER CREURE QUE SA SEVA DONA NO SABIA QUINA FEINA FEIA EL SEU HOME I LO QUE 1000 E AMUNT O 1000 E PER BAIX GUAYABA. QUE ES PENSEN QUE ESTAN XARRANT AMB GENT QUE NO SAP NI LLETGIR NI ESCRIURE NI TAMPOC FER UNA SUMA I UNA RESTA, QUE SAN PENSAT QUE SON AQUESTA PUTA GENTUZA.

Valoració:5menosmas
Per Jaume, fa mes de 8 anys

Això fa ganes de riure, aquesta porcelleta està tan ficada com n'Iñaqui i tothom ho sap, així com sabem que a sa filla del rei no la tocaran ni al pare dels seus nets.
Com a molt els enviaran cap a EEUU i fora.
Monarquia i poder polític s'enfoten de noltros, merda de pais.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris