cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

El PP aprovarà una llei per a prestar suport a les dones embarassades

21858

D'esquerra a dreta, María José Bauzá, Mabel Cabrer, i Margalida Prohens, han presentat aquesta iniciativa en la mateixa data que es commemora el Dia Internacional de la Dona.

Marcos Carreras.

El PP ha anunciat aquest divendres que durà al Parlament i aprovarà amb els seus vots una llei per a prestar suport a les dones embarassades.

A una compareixença a la qual hi han assistit la portaveu del grup parlamentari popular, Mabel Cabrer, i les diputades María José Bauzá i Margalida Prohens, s'ha explicat que aquesta norma pararà un «especial esment» a les dones que tinguin menys de 30 anys i que es trobin en situació de desprotecció o risc d'exclusió social, i de «manera específica» a les menors d'edat.

En concret, aquesta proposició de llei que defensarà pròximament el PP a la Cambra legislativa contempla que a les menors embarassades que estiguin cursant estudis obligatoris se'ls adequaran els horaris i plans escolars conforme a les seves necessitats durant l'estat de gestació i els dos anys posteriors al part.

En la línia de proporcionar a la dona la màxima informació, es crearà un telèfon gratuït d'informació dirigit a la dona embarassada, i a més, en la pàgina web del Govern disposarà de tota la informació sobre ajudes i centres de la Comunitat que la puguin ajudar en la seva maternitat.

Així mateix, Bauzá ha subratllat que el principal objectiu de la futura llei és que les dones disposin de la informació i el suport necessaris per a «garantir que, sigui quina sigui la decisió que prengui finalment davant un embaràs, aquesta sigui una decisió que adopti en l'exercici de la seva pròpia llibertat, però mai perquè no hagi tingut altres opcions».

Amb aquesta llei, Balears se suma a altres territoris, majoritàriament governats pel PP, que ja disposen d'una llei semblant, com són La Rioja, Múrcia, Castella-Lleó, Castella-la Manxa, Canàries, Galícia, Madrid i València.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per SRS, fa mes de 8 anys

JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA AIXO ES UNA BROMA DE MALGUST. TOTES SES DONES QUE ES QUEDEN AMBARAçADAS ES FACHAS DEL PP LE DESPEDEIXEN. TENC UNA COSINA QUE ES VA QUEDAR EMBARAçADA I A FALTA DE UN MES DE PARIR ES DONA DE BAIXA I VA ESTAR EN TOTAL 5 MESOS DE BAIXA I DESPRES VA DEMANAR SA MITJA JORNADA DAMENANT ES TORN DE DEMATI I LO QUE VAREN FER ES SUPER- EMPRESARIS QUE TENIM A AQUESTA ILLA VA SER POSARLI ES TORN DE HORABAIXA I LI DIGUEREN QUE SI NO LI ANAVA BE QUE SEN PODRIAR ANAR, TOTAL QUE LI FEREN SA VIDA IMPOSIBLE FINS QUE VA HAVER DE PARTIR. HI ARA VEURE SA FOTO DE NA MABEL CABRER A AQUESTA NOTICIA ES COM VEURE EL DIMONI BUFARELL. JA JA JA JA JA JA.JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris