algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

La campanya del GOB a Berlín indigna el Govern

Delgado els acusa de voler perjudicar Balears i els diu “irresponsables”. El PP l’insta a impedir les “mentides”

L'acció portada a terme ahir pel GOB a Berlín, una campanya de denúncia internacional de la política territorial del Govern coincidint amb la fira turística ITB, provocà dures crítiques de l'Executiu balear cap als ecologistes. El conseller de Turisme, Carlos Delgado, els qualificà d'"irresponsables" polititzats, els acusà d'intentar perjudicar els interessos de les Illes i els advertí que "això no es fa. Amb el pa dels ciutadans de Balears no es juga". El PP demanà al Govern que aturi una campanya de "mentides".

Els ecologistes, amb la col·laboració de l'artista Miquel Barceló, presentaren ahir a Berlín la campanya "Mallorca Blackout", basada en un vídeo que preten denunciar davant el principal mercat emissor de turistes les "agressions"territorials del PP.

La campanya provocà una pujada de tò del conseller de Turisme, qui carregà contra els ecologistes als passadissos del Parlament. Delgado acusà els ecologistes d'actuar en contra dels interessos dels ciutadans de les Illes, que estan lluitant contra una situació "dramàtica" per mantenir els llocs de feina, tot i assegurar que respectava la llibertat d'expressió. "Estem fent tots un enorme esforç, els ciutadans que estan a l'atur i els que governam, com perquè ara vingui un grup a intentar espanyar la principal fira turística que ens duu més del 30 per cent dels turistes que visiten les Illes". Delgado, qui es considerà "molt indignat" pel "numeret" del GOB.

La iniciativa dels ecologistes tampoc agradà gens a la portaveu popular, Mabel Cabrer, qui reclamà al Govern que utilitzi totes les "eines jurídiques" que tingui per impedir que el GOB difongui una campanya "falsa i mentidera" de Balears. La diputada donà suport al Govern per "contrarrestar" una campanya "de descrèdit". Però, no va aclarir que pot fer el Govern quan reconegué que en aquesta qüestió preval la llibertat d'expressió.

L'oposició, en canvi, defensà la llibertat d'expressió del GOB i acusà el Govern de "perseguir tot allò que li molesta".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Antelm, fa mes de 8 anys

Espanya es un constructe social fraudulent desde els seus inicis i a lo llarg de la seva historia.Delgado Bauza i cia. Son els seus representants a Mallorca. Molt be que el GOB les possi en evidencia.

Valoració:12menosmas
Per (des)govern, fa mes de 8 anys

El que es tirarnos pedres damunt la nostre taulada és importar merda, seguir destrossant la nostre costa, especulat amb el sol...
tal vegada aquest govern hauria de pensar en rectificar la seva nefasta política, tal vegada és que no saben fer res més...

Valoració:25menosmas
Per dubtes, fa mes de 8 anys

Les declaracions d'en Carlos Delgado van ser amb uns "collons" de cerfvol damunt el cap, o sense?

Valoració:12menosmas
Per Tronxo,, fa mes de 8 anys


Si en Delgado se equivoca amb ses fotos i Soler amb sa merde , aixo no es motiu perque es GOB s'enduga un personatge de relleu mundial a fer propagande a un foro internacional de lo que feim mal fet a ca nostra, es tirarmos pedres demunt es nostro terrat

Valoració:-38menosmas
Per Pau, fa mes de 8 anys

Deixau de... Es teu comentari es un cumul de topics sense cap ni peus. Deixat de paranoies. Espanya esta en decadencia i quan marxin , primer Catalunya i despres el pais Basc, ens convendran les aliances amb Catalunya. I si no tho creusespera i veveuras

Valoració:23menosmas
Per Capis, fa mes de 8 anys

Ja coneixem quina és l'alçada moral d'en Delgado. Quina jubilació més llarga que li espera, perquè quan caigui el Govern no tornarà a treure el nas políticament parlant!

Valoració:12menosmas
Per jbm, fa mes de 8 anys

Ses campanyes de promoció que fa es govern Blear són mostrant Es Trenc, Cala Mondragó, Sa Dragonera, tot allò que el GOB ha salvat.
Es govern Balear és irresponsable quan fa un urbanisme a la carta per afavorir es seus amics, o quan vol dur fems per cremar sabent que l'Instituto Carlos III ue depèn del govern d'en Rajoy ha fet un estudi que demostra sense volta de fulla que a prop de ses incineradeores hi ha més casos de càncer ue sa mitjana general. Molt bé pel GOB que defensa sa salut i es territori des mallorquins.
Aquest que xerren des dictats de Catalunya ho fan per intoxicar (és lo que crec) o són més beneits que una espardenya.

Valoració:50menosmas
Per Deixau de seguir es dictats de Catalunya. Obriu et, fa mes de 8 anys

Balears ès es principal competidor turístic de Catalunya, i es catalans, quan hi ha duros p'enmig, no en tenen de germans, només enemics.
Fa anys que mos "fan es llit", a nivell aeroports mos varen fotre Spanair (en aquells moments pensaven que era un bon negoci), han consegui absorbir un munt de vols que mos corresponien a noltros (molts hem notat s'encariment des preus i s'emprobreixement de ses freqüències i destis), varen voler boicotejat AirBerlin (vos enreacordau aquella campanya des pacte contra ells perque no xerraven català as vols?,
Heu vist mai una campanya contra una empresa grossa que invertesqui a Catalunya? Heu vist mai queixar-se de contaminació a ses seves platjes (que n'hi ha de ben brutes) o as tractament des fems o d'una construcció d'un hotel on sigui?
I ara es betzols des GOB i en Barcelò s'en van just on mos poden fer més mal, per favor, obriu ets ulls, no vos deixeu enganar en falses esperançes d'agermanor i de una vida millor. "Català, si no te l'ha feta, te la ferà"

Valoració:-41menosmas
Per Joan Miquel, fa mes de 8 anys

Perdonau que ho digui en castellà. !Que se jodan¡

Valoració:31menosmas
Per tofols, fa mes de 8 anys

Delgado amb Ous damunt el capbuit espanta turistas !!!!

Valoració:26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris