algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Son Sant Joan registra el pitjor hivern dels darrers quatre anys

Els mesos de novembre, desembre i gener, el nombre de passatgers minvà respecte de l’exercici anterior

L'activitat a Son Sant Joan ha estat de les més baixes aquest hivern quant a trànsit de passatgers. El gener -la darrera dada disponible d'AENA-, tan sols passaren per l'aeroport palmesà 558.827 viatgers, fins a un 9,1% menys que el mateix mes de 2012. Però el nombre de passatgers també davallà per novembre i desembre de l'any passat en relació a l'exercici anterior. Amb la baixada d'aquest hivern, Son Sant Joan suma ja quatre descensos de passatgers.

L'hivern de 2007-2008, la xifra de viatgers va créixer respecte de l'any anterior, però de llavors ençà se'n registren minves. Aquest període coincideix amb el de la crisi econòmica, però la conjuntura no s'ha notat tant els mesos d'estiu. I és que malgrat la dificultat econòmica, l'aeroport de Palma ha registrat xifres molt bones d'arribades de passatgers durant juliol i agost, en plena temporada alta. Aquest bon comportament dels mesos d'estiu ha fet que la davallada en el conjunt de l'any sigui més aviat lleugera. Així, el 2012 respecte de 2011 només retrocedí un 0,3%, fins als 22.666.682 viatgers. Pel que fa al descens d'aquest hivern, fonts d'AENA l'atribuïren a l'encariment de preus dels bitllets.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Joan, fa mes de 8 anys

Fa uns dies escoltava el PPallasso d'en Delgado xerrant d'això, i és que ens aniria millor que no fessen rés, que no hi fossin. Fan un oi!!!!
Són un càncer incurable!!!

Valoració:3menosmas
Per Pere Joan, fa mes de 8 anys

Fixau-vos bé que els polítics PPallassos com més xerren i intenten que l'estacionalitat duri manco, aquesta dura més, i més, i més.
Són un càncer !!!! Què se'n vagin tots ja. Fan oi!!!

Valoració:4menosmas
Per Bén-Malament, fa mes de 8 anys

La supresió de la paga extra de Nadal als empleats públics, és una de les principals causes de la baixada de viatgers. Aquest Gobierno de España no pot esser més incompetent.

Valoració:4menosmas
Per Calvianer, fa mes de 8 anys

Això passa per dependre del turisme només a l'estiu. Si s'ha de dependre dels turistes com a mínim se'ls ha de portar durant tot l'any. Estic segur que molts escandinaus, russos... pagarien per tenir un Nadal amb sol i sense fred.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris