lluvia ligera
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Cinc informes avalen que els enderrocs dels apartaments quedin a les Covetes

Cinc informes diferents avalen que els enderrocs de la demolició de les Covetes quedin als terrenys. Així consta en la documentació entregada per l'Ajuntament de Campos a la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

Han beneït la modificació del projecte d'ensorrament la Direcció insular de Gestió de Residus del Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca; la Direcció General de Medi Natural, Educació Ambiental i Canvi Climàtic; la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge; la Direcció General del Territori, i un informe de l'arquitecte assessor del Consistori campaner, Bartomeu Ginard Fullana. Els enderrocs s'utilitzaran per omplir els soterranis i garatges actuals.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pardal, fa mes de 8 anys

Nomes l'admiistració es passa pel forro totes les normatives que ella imposa al ciutadà, a quins collons, prova tu home del carrer amb mil informes faborables deixar els residus on et convingui, et crusificarant al mig de sa plaça, poques vergonyes!!!!!!!

Valoració:0menosmas
Per Arnau de Santacília, fa mes de 8 anys

Com poden permetre que s'enterrin enderrocs a la costa? Estam governats per una colla d'ineptes.

Valoració:5menosmas
Per guillem, fa mes de 8 anys

i que diuen els de MAC Insular que tenien una bona tallada a cobrar per tantes tones de runes i ara no podran cobrar ni un euro per aquests enderrocs. els mateixos que han protegit el fabulos negoci de MAC Insular, obligant a tothom a pagar enormes quantitats per tractar els enderrocs, son els que ara permeten saltarse la norma que fins ara era obligatòria.

Valoració:4menosmas
Per Reciclem, fa mes de 8 anys

Es poden aprofitar els enderrocs per fer la tomba política del batle.

Valoració:16menosmas
Per Aina, fa mes de 8 anys

Només falta l'informe den Peixet sènior..... Quina rojera.

Valoració:11menosmas
Per Black&Decker, fa mes de 8 anys

I.... no hi ha cap informe "independent"???? si ens hem de fiar, ara, dels informes fets per les institucions culpables d'aquest desgavell urbanístic anam ben arreglats!!!!

Valoració:33menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris