algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Els missers de la CAIB sostindran el català com a mèrit davant el TC

El Consell de Govern, a proposta de la Conselleria de Presidència, ha autoritzat que l'Advocacia de la Comunitat es personi davant el ple del Tribunal Constitucional al recurs d'inconstitucionalitat promogut per més de cinquanta senadors socialistes contra diversos apartats de la Llei de Funció Pública de Balears.

Així ho ha assenyalat el portaveu de l'Executiu, Rafel Bosch, qui ha concretat que el recurs ha estat interposat contra els apartats 1,3,5,6,7,8 i 9 de l'article únic, la disposició derogatoria única i les disposicions finals primera (apartats 1,2,4,5 i 7), segona i tercera de la Llei 9/2012, per la qual es modifica la/3 2007, de 27 de març, de la Funció Pública.

D'aquesta manera, l'Advocacia s'encarregarà de representar i defensar la postura del Govern durant la tramitació del recurs d'inconstitucionalitat interposat pel grup Parlamentari Socialista del Senat, contra la reforma d'aquesta normativa, que arracona l'ús del català a l'Administració, fent-lo passar de ser un requisit a un simple mèrit.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tolo, fa mes de 8 anys

a españa corrupta

ok apartemos a los regímenes absolutistas, y demos paso a los regímenes independentistas...

Si ni se habla de esto ya cap de fava. aqui nadie quiere esto bobo

Valoració:5menosmas
Per Sa Bubota de s'Antigor, fa mes de 8 anys

És lamentable que una advocacia pagada amb els nostres impostos hagi de defensar una llei de marcat caire racista

Valoració:3menosmas
Per Espanya corrupta, fa mes de 8 anys

Les majories absolutistes duen això: No tenim un Parlament que ens representa a tots perquè el que no hem votat el règim absolutista no hi pintam res. I quan el Govern va contra la part de la població que no l'ha votat, l'administració pública deixa de ser pública per estar al servei de l'interés particular de la majoria. Deixem Espanya ja. Independència!

Valoració:0menosmas
Per Bart O'Lomé, fa mes de 8 anys

Que los nacionalistas no lloren tanto.Los letrados cumplen con su obligación y además los artículos 14,138 y 139 de la CE son contundentes.Me alegro del paso que han dado los cretinos sociatas,porque gracias a ellos el TC asestará un golpe decisivo contra tanta normalización lingüística y tantas gaitas.

Valoració:-3menosmas
Per desgovern, fa mes de 8 anys

El món al reves, un govern que defensa el desus de la seva pròpia llengua...
això només és pot explicar per tal de tapar la mala gestió d'aquest mateix govern

Valoració:4menosmas
Per Maggy2, fa mes de 8 anys

Quina manera de desvalorar la professió. Pobres missers funcionaris que han de suportar tota la brutícia que els fa fer el govern Bausssan!

Valoració:12menosmas
Per Maggy2, fa mes de 8 anys

Quina manera de desvalorar la professió. Pobres missers funcionaris que han de suportar tota la brutícia que els fa fer el govern Bausssan!

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris