cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Educació recorda poc abans del tancament d'escoles que demà hi han de poder fer classe

24284

Assemblea al CEIP Mestre Colom, a Bunyola.

S. Trapero.

La Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats ha adreçat una carta als centres educatius a poques hores de l'inici de la jornada reivindicativa d'aquest 28 de novembre, en la qual recordaven als directors que hauran de garantir que les aules estaran demà en condicions normals per a acollir les classes, així com que les activitats no habituals que s'hi duguin a terme hauran de comptar amb un responsable directe.

La Plataforma Crida ha convocat des de l'horabaixa d'aquest dimecres els centres escolars, per tal de realitzar tancades en contra de les retallades a l'ensenyament, i més d'un centenar a Mallorca, a més de dos a Menorca, han respost positivament a la convocatòria.

En aquest context la Conselleria ha volgut recordar en un comunicat que la normativa vigent obliga els centres a garantir que les aules estiguin en condicions perquè les classes es desenvolupin amb normalitat, després de la celebració d'"activitats extraordinàries".

A més, per a la realització d'activitats no incloses en la Programació General Anual, en el cas de les escoles d'educació primària, el director de cada una d'elles esdevé el màxim responsable de fer el seguiment de l'activitat, i de garantir el seu desenvolupament correcte.

Contesta

Aquesta carta ha servit de pretext a la comunitat educativa per a donar més difusió a les seves reclamacions, i d'aquesta manera des de la Federació d'Ensenyament de CCOO han repartit entre els seus associats un model de carta que servirà de resposta a la de la Conselleria, i que cada centre haurà d'emplenar i enviar.

En la missiva, s'anticipa que durant l'activitat "no s'ha produït cap trencament ni desperfecte". Tanmateix, aprofita l'avinentesa de l'"interès de la Conselleria" per a donar-li a conèixer l'estat del centre i "recordar-li les demandes ja sol·licitades amb anterioritat", en referència a desperfectes no solventats per part de la conselleria de Rafel Bosch.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Reflexió, fa mes de 8 anys

Aquest estat té un problema: pagam imposts per tenir uns bons serveix publics i, després, hem de pagar-nos serveis privats perquè els públics no ens cobreixen les necessitats i les aspiracions. Això és una estafa per al ciutadà. O
Si hem de pagar-nos serveis privats, els imposts no poden ser els que són. On se'n van els doblers?
Si hem de pagar aquests imposts que pagam, els serveis han de ser bons. On se'n van els doblers?

En anar a votar, ho hem de pensar. I ni pp ni psoE poden -per definició i constitució pròpia- solucionar aquest problema. Atenció: ni pp ni TAMPOC psoE. Deuen obediència a uns interessos externs. I fan bé la seva feina!

Valoració:-1menosmas
Per Piilar, fa mes de 8 anys

I que es pensen a conselleria que els pares, mestres i alumnes de la publica som uns incendiaris? LO PUBLIC ES NOSTRO I EN TENIM CURA PER. AIXO MATEIX!

Valoració:5menosmas
Per Lluís, fa mes de 8 anys

Sr. Bosch com a pare d'alumne em plau recordar-li que l'estat de manteniment del centre del meu fill està pendent que la seva conselleria pagi el que li deu de fa quasi un any i no per això ha enviat cap carta.
De fet pens que amb els doblers de les seves cartes per a la tria d'idioma i amb el combustible de l'embarcació i hores extres del personal de Cabrera, per ventura en podria haver avançat quelcom...
Que als professionals de la docència i als pares compromesos li recordin la seva nefasta gestió i de més a més tengueu la poca vergonya de recordar-los que les aules i centres han d'estar en condicions.... bé, respir i cont a 5000 perquè no sé que vos arribaria a dir. Quina poca vergonya, quina poca vergonya... Quants mea culpas cada diumenge Sr. Bosch, quants mea culpas...

Valoració:11menosmas
Per Pare preocupat, fa mes de 8 anys

Li recordo es responsables del Govern que les instalacions son des poble perque les ha pagades i ells merament son gestors, i personalment em fio més dels funcionaris que de polítics que van per cabrera en dia feiner o es posen collons pel cap.

Valoració:11menosmas
Per llençol, fa mes de 8 anys

Idò Educació ha de ser conscient que a partir de demà seran 118 els centres organitzats amb ganes de fer-los fora...

Impressionant la quantitat de mobilitzacions!!! Mireu: http://contrainfo.cat/temes/ensenyament/segueix-en-directe-les-tancades28n/

Valoració:8menosmas
Per Elisa, fa mes de 8 anys

El professorat recorda a la Conselleria que hem de poder fer classe demà, i passat demà, i l'altre. Per això necessitam personal docent (també substituts) i administratiu, personal de neteja i de manteniment, temps dins l'horari lectiu per a dedicar a l'alumnat i als pares, ràtios raonables en consonància amb la diversitat a les aules... I una administració responsable que enlloc de robar doblers públics els inverteixi en l'eduació dels infants: mantenir instal·lacions, de vegades ruïnoses, pagar ajuts de menjador, transport i llibres,etc, etc; una administració responsable que enlloc d'assetjar i desprestigiar els docents amb campanyes injurioses treballi per la millora efectiva de l'ensenyament; una administració responsable que enlloc de perseguir la llengua pròpia "oficial distinta del castellano", faci la seva feina, que n'hi ha MOLTA per fer.
No ens feis por. Les tancades s'han fet i les accions continuaran perquè defensam un dret humà fonamental: el de l'educació.

Valoració:32menosmas
Per moises, fa mes de 8 anys

Si teniu qualsevol www.accident.cat en la via publica, estem a la vostra disposició per ajudar-vos en tot i sense cap cost pel servei!!!

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris