cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

El PSIB lamenta la imatge del Govern per les fotos de Delgado i l’Executiu ho qualifica de “punyalada”

Bosch considera un “tema particular” el retrat del conseller amb els senyals al cap i diu que no es pot emprar per fer oposició

23170

Delgado contestà aïrat al socialista Tarrés quan es referí a la seva foto amb els senyals al cap.

Ferran Aguiló - M.À.C.

El Govern qualificà ahir de "punyalada" que l'oposició criticàs el deteriorament de la imatge de l'Executiu arran de les fotos que s'han fet públiques en què apareix el conseller de Turisme, Carlos Delgado, amb els testicles d'un cérvol al cap després d'una jornada de cacera, qüestió que considerà "un tema particular".

"Utilitzar fotos aconseguides d'una determinada manera i referents a un tema particular per pegar aquesta punyalada em pareix fora de lloc", afirmà el portaveu del Govern, Rafel Bosch, al Parlament. Responia així al socialista Cosme Bonet, qui havia recordat les crítiques que han provocat les imatges en mitjans de tot el món. Bonet, que també es referí a les excursions a Cabrera de Bosch mateix, criticà que els membres del Govern prediquin austeritat i participin en "festes i saraus". I advertí que no es tracta d'un assumpte privat, perquè afecta la imatge del Govern i té transcendència internacional.

Bosch, que recordà que ell havia demanat disculpes, considerà que "utilitzar fets concrets de la vida privada" d'un conseller va més enllà de la tasca d'oposició. I retragué que s'empri per tapar la gestió de l'Executiu. "El mal ja està fet" i "no haurien d'abusar d'allò que saben que és irreparable, que és la credibilitat", sentencià entre aplaudiments del PP.

El socialista Xico Tarrés també es referí a la qüestió quan apuntà que Delgado "es passa la promoció turística d'Eivissa pel cap". El conseller li contestà que no hauria d'estar tranquil i que es "preocupi més dels seus assumptes judicials, que li val més la pena".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per tururut, fa mes de 8 anys

Aquest home es un homeniqueu però te un nas disforjo!

Valoració:0menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

s'hauria d'haver tallat els seus de collons, segur s'hagués mostrat encara més satisfet de lluir-los damunt del seu cap.

Valoració:3menosmas
Per creatiu, fa mes de 8 anys

Això serà la desfressa estrella a tots els comiats de fadrí del 2013: la diadema dels collons de cervo.

Valoració:4menosmas
Per apunyalat, fa mes de 8 anys

Vaja, ara els apunyaladors troben que reben punyalades. I la punyalada a la sanitat pública i gratuïta, la punyalada a l'ensenyament laic, públic i en català, la punyalada a la convivència i a la llengua nacional de Mallorca i de tot Catalunya qui és que les pega?

Valoració:6menosmas
Per Rasputin amb IVA, fa mes de 8 anys

Desprès del rasputin, és va posar els ".." al cap?

Valoració:0menosmas
Per Joan Gabriel Mora, fa mes de 8 anys

Ben mirat les fotos de Delgado poden tenir un efecte positiu en alguns sectors del mercat turístic. Molts de clients potencials poden veure atraients aquestes imatges: mafiosos, estafadors, dictadors, torturadors, violadors, conspiradors, etc. Tota una munió de gent que pensa que poden trepitjar els drets dels altres només perquè tenen un bon parell de collons. Sí senyor, un mercat molt prometedor.

Valoració:6menosmas
Per sam, fa mes de 8 anys

Bosch, de dia en dia et tornes més capdefava defensant gent i coses indefensables.

Valoració:5menosmas
Per ianekin, fa mes de 8 anys

I és clar que afecta a la imatge del govern. Per més que sigui un tema particular, no deixa de posar de relleu quin tipus d'escòria és l'homonet dels collons, encara que només ho sigui a títol particular i llavors fos capaç d'extreure's d'això i ser un magnífic polític, que tampoc és el cas.
I estar governats per un qui és energúmen com a mínim en el terren personal no és massa divertit ni massa adient, ni aquí ni enlloc. I internacionalment, normal que ho trobin escandalós. És que ho és. I normal que ho critiquin: és que és criticable. I normal que dóni mala imatge: doncs en aquet cas, imatge és fidel reflexe de realitat.

Valoració:8menosmas
Per Andreu, fa mes de 8 anys

Mallorquins, la veritat és que no entenc com heu arribat a estar governats per aquesta gentussa. Espero que les pròximes eleccions aneu tots a votar, per que els que voten al PP seguiran fent-ho facin el que facin aquests desgraciats!

Valoració:20menosmas
Per nofret, fa mes de 8 anys

Pot ser una actuació particular, però es tracta d'una actitud, formes i estètica (i significació) impropis de qualsevol persona amb responsabilitats públiques. L'haurien d'enviar a reflexionar a ca-seva i no deixar-lo al capdavant d'una conselleria amb tantes responsabilitats i tant de ressò mediàtic.

Valoració:28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris