algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
17°

Neix la Plataforma de l'Ensenyament Concertat

24278

Representants de la nova organització de l'ensenyament, durant la presentació a la seu de la UNAC.

Ferran Aguiló - M.À.C.

Aquest matí s'ha constituït la Plataforma de l'Ensenyament Concertat, que aglutina nou entitats del sector i que ha nascut amb la intenció de defensar aquest model educatiu i actuar com interlocutor amb el Govern balear en tot allò que li afecta.

Aquesta plataforma s'ha constituït en la seu de la Unió d'Associacions, Centres i Federacions d'Assistència a Persones amb Discapacitat de Balears (UNAC) i compta amb titulars de centres, associacions empresarials i sindicals, així com federacions de pares i mares.

Segons han manifestat els seus integrants en un comunicat conjunt, la plataforma compta amb la singularitat que agrupa en una mateixa institució empresaris, treballadors i usuaris dels centres concertats i privats.

La Junta directiva està constituïda per la presidenta de l'Escola Catòlica, Margalida Moyà, el representant d'USO Miquel Roig com a secretari, el membre de la CECE Guillem Lladó com a vicepresident i el representant de la FSIE en el càrrec de tresorer.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per DESconcertat (encara un poc més), fa mes de 8 anys

Joan Pere, no t'entenc. La falta d'accents, de signes de puntuació i els excessos de preposicions em DESconcerten més encara. Si els professors afiliats als sindicats dòcils ensenyau com escriviu, estam ben arregladets.

Valoració:2menosmas
Per joan pere, fa mes de 8 anys

Si clar DESconcertat és que els profesors de que estan afiliats a USO o FSIE no miren pels seus propis interessos

Valoració:3menosmas
Per DESconcertat, fa mes de 8 anys

Jo faig feina a la concertada i no en sabia res de res: me fa molt mala pinta veure fsie i uso juntets amb els amos de les escoles. No m'agrada gens ni mica! La que ens espera als professors de la concertada fa por: convenis d'empresa en comptes del col·lectiu!!!!!

Valoració:3menosmas
Per Miquel, fa mes de 8 anys

Però no hi havia una plataforma ja constituïda? I ara aquesta que és? No ho tenc molt clar, però veure junts segons quins sindicats amb les patronals, no em fa bona olor,quan el gran problema està en el conveni col.lectiu, que du més de tres anys aturat i que les patronals no volen cedir . No ho entenc. Ara seria l'hora que aquesta plataforma defenses el Conveni Autonòmic que tots els sindicats demanan. Que ho feran? Crec que no estan per la labor. Per tant , de que serveix aquesta plataforma? De res , simplement un bluff de cara a la galeria.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris