nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
14°

El PSM-IV-ExM vol que el Govern eviti que l'ERO d'Iberia colpegi la connectivitat de Balears

El PSM-IV-ExM considera que «és hora» que el Govern doni un «cop sobre la taula» al Consell de Ministres perquè no es vegi minvat el transport aeri entre Balears i la península per culpa de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) a l'aerolínia Iberia, que suposarà una retallada de plantilla de 4.500 persones.

Al Ple del Parlament d'aquest dimarts, el diputat econacionalista Nel Martí ha assegurat que tem que aquest ERO afecti la connectivitat de Balears i, per la seva banda, el Govern s'ha defensat dient que no han començat a «treballar ara», quan es dóna aquesta «reestructuració aèria», sinó «des del primer moment» que assoliren el govern.

El vicepresident econòmic, Josep Ignasi Aguiló, ha incidit que el Govern manté una «acció activa des del primer moment» respecte a «aviació, infraestructura i connectivitat». Aguiló ha assenyalat a més que les comunicacions aèries i marítimes es «van identificar des del primer moment com uns dels «problemes a solucionar» que són «fonamentals per a la Comunitat».

A més, ha destacat que l'ERO d'Iberia es troba en període de negociació i per això és necessari deixar un espai per a que aquest procés arribi a terme. També ha afirmat que el «benestar econòmic de les Illes ha d'estar per damunt de qualsevol altre assumpte».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris