algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

«Què estan fent els nostres senadors i diputats per aquesta terra?»

La coalició del PSM-IniciativaVerds-Entesa ha fet balanç del primer any de govern de Rajoy, i ha considerat que l'aportació dels representants del PP i PSOE de Balears ha estat «nul·la»

541

L'actual batle d'Esporles -a la imatge en una trobada amb Bauzá- critica el paper que han jugat els representants polítics de les Illes a Madrid.

R.L.

Balears duu el camí de seguir essent una de les comunitats pitjors finançades de l'estat, si les coses no canvien. Per aquest motiu, la coalició del PSM-IniciativaVerds-Entesa considera que l'aportació que han realitzat els vuit diputats i cinc senadors del PP i PSOE per a Balears ha estat «nul·la», ja que no ha servit per a ajudar els ciutadans d'aquesta terra.

Segons ha explicat el representant dels econacionalistes i batle d'Esporles, Miquel Ensenyat, els partits amb seu central a Madrid no han fet res per a «evitar l'expoli fiscal que patien les Illes», i que s'ha reproduït durant el primer any de mandat de Mariano Rajoy.

«Què estan fent els nostres senadors i diputats per aquesta terra», s'ha preguntat, i fins i tot «si seria millor no tenir cap representació, perquè això suposa haver de pagar una despesa important de dietes i desplaçaments per a aquests polítics, que realment no serveix de res».

Així mateix, ha censurat que el PP es presentés a les eleccions amb un programa en el qual deia que no pujaria imposts, i que precisament «hagi fet tot el contrari».

«En lloc de generar confiança i crear llocs de treball, han realitzat tot el contrari: s'ha generat por i sobretot crispació».

Finalment, Ensenyat ha criticat que no s'hagi generat ni un sol lloc de treball en aquests últims dotze mesos, a pesar de la promesa que va realitzar el PP abans de les eleccions. «Cada dia es perden milers de llocs de treball, a la qual cosa hem de sumar a més totes les retallades que s'han aplicat durant aquest temps», ha explicat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Filiprim, fa mes de 8 anys

Que què fan? Cobren cada mes i pus! Els hauria de caure la cara de vergonya, a aquests vividors, però com que no en tenen...

Valoració:5menosmas
Per Un de tants, fa mes de 8 anys

És que tenim diputats i senadors de les Illes Balears?

Valoració:3menosmas
Per un emprenyat, fa mes de 8 anys

RES DE RES , nomes serveixen per cobrar cada mes. Antich, Manchado, Duran, Bosh,Sala, Garau i Pons
Reforma constitucional ya i eliminacio del Senat

Valoració:7menosmas
Per Do not visit Majorca, fa mes de 8 anys

Tant an el PP i PSOE lis donu una idea, en lloc de fer les llistes
tancades fetes a Madrid, podrien inscriure la llista per sorteig,
els qui vulguin esser candidats a diputats se lis dona un
nombre (número) i se lis col·loca per orde com surtin
an el sorteig.
Almanco de aquesta manera els diputats dependran de
la sort i no de Madrid o del partit.

Valoració:1menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 8 anys

Poc poden fer des del moment que formen part de partits amb obediència madrilenya.

Si volem tenir diputats i senadors que no siguin simplement pitjadors de botons en funció del que els diu el cap del seu partit a Madrid, hem de votar majoritàriament representants de partits que NO siguin sucursals de Madrid i que NO facin el joc a aquests partits.

El senat, millor si el tancaven. Gran estalvi.

Valoració:19menosmas
Per t, fa mes de 8 anys

Qualcú sap el nom d'aquests senadors o diputats?

On són quan només inverteixen 75 milions d'euros?


ESTAT PROPI . ESPÀNYA ÉS UNA RUINA

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris