cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

Bauzá perd la demanda que interposà contra Lorenzo Bravo

La jutgessa opina que els insults proferits pel líder sindical es produïren enmig "d'una contesa polític-sindical"

La titular del Jutjat de Primera Instància 4 de Palma ha desestimat la demanda que el president del Govern, José Ramón Bauzá, va interposar contra el secretari general d'UGT Balears, Lorenzo Bravo, pels improperis que aquest va proferir al cap de l'Executiu balear.

"Ha de prevaler el dret a la llibertat d'expressió del senyor Bravo sobre el dret a l'honor del senyor Bauzá", al·lega la sentència.

La resolució dóna per tant la raó al líder sindical en asseverar que les expressions dirigides per Bravo es van produir en el marc "d'una contesa politicosindical", el que redueix la seva significació ofensiva, ja que van ser llançades "com a crítica a la reducció de subvencions i el nombre d'alliberats sindicals acordada pel Govern".

La jutgessa afirma per tant que es tracta d'uns improperis que "aïlladament han de considerar-se ofensius", però no dintre d'un conflicte social com el qual es va produir arran de la mesura adoptada per l'Executiu presidit per Bauzá.

La sentència recull d'aquesta manera els arguments esgrimits pel lletrat de Bravo, per a qui les paraules del seu patrocinat constitueixen una "crítica sana".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per unitat de cures intensives, fa mes de 8 anys

Bauzán i Bravo, tal per qual. Viuen del mateix negoci. No volem triar entre aquests dos. Ens mereixem qualque cosa millor.

Valoració:-3menosmas
Per Lluís, fa mes de 8 anys

Que en Bauzà pagui aquesta despesa de la seva butxaca, no estic dispost a pagar amb els meus imposts els divertimentos d'un incompetent. Quin ridídul, quin ridícul....

Ni un minut més de "trileros" al capdavant del Govern de les Illes Balears!

Valoració:13menosmas
Per carmen, fa mes de 8 anys

bauza no ES UN INUTIL, se ha servido de los abogados de la comunidad autonoma para pleitear sin que le cueste un duro, es un IMPRESENTABLE CARADURA

Valoració:16menosmas
Per tomeu, fa mes de 8 anys

Aquest govern només es pot imposar als altres per la majoria absoluta de la qual fa ús i abús, però davant la justícia i la raó perd per golejada

Valoració:12menosmas
Per bernadet, fa mes de 8 anys

Si el context en què es produeix una ofensa és un factor eximent, en Bauzá ja sap a qui pot insultar tranquil·lament a la propera vaga o durant la pròxima campanya electoral.

Valoració:-3menosmas
Per Cuidem la llengua, fa mes de 8 anys

Es diu "politicosindical"

Valoració:-1menosmas
Per Bernat, fa mes de 8 anys

Mai un president de Balears havia estat tant unanimement contestat, escridasat, esbroncat, per tants de colectius de la societat. L apotecari d´es Pont d´Inca Nou no
s´ensurt d´un conflicte per aficarse dins un altre, la seva capacitat de lideratge es fonamenta en el recolzament del partit desde Madrid i en la ejecució de les ordres que d´alla venen com un escolanet aplicat.
Cap dialeg amb l´oposició ni amb colectius significatius de la societat, intenta sotmetre els que es mostren discutidors a força de decrets (simbols a les façanes del edificis públics) o els ofega sense subvencions (Institut Ramón Llull o Centre de Recerca Económica). Sols encerta cuant s´ho repensa i fa marza enrera (Hospitals i ja veurem a quin cost laboral).
En fi una aut´entica calamitat.
Sent enveja sana dels candidats a la Generelitat que tenen coses a dir i escriuen llibres com en Pujol, en Mas o en Junqueres, que a més surten per el món i parlen idiomes i duen a la seva gent un misatge clar i previsible al seu ideari.
Pero aqui tenim un nivell baix molt molt baix, supós que tenim lo que ens hem guanyat. Trist.

Valoració:20menosmas
Per jomateix, fa mes de 8 anys

idò no, senyors, la demanda la va interposar l'abogacia de la comunitat autònoma, hem pagat això tots, igual que hem pagat el xampany i la llagosta d'en boschesponjo. Aquest govern és un ridícul constant

Valoració:21menosmas
Per pere, fa mes de 8 anys

Pens que dissabte horabaixa en Bauzà va a Petra. L'hauriem de fer una rebuda com cal.

Valoració:28menosmas
Per toni, fa mes de 8 anys

facha3.
(Acort. del it. fascista).

1. adj. despect. coloq. fascista. U. t. c. s.

2. adj. despect. coloq. De ideología política reaccionaria. U. t. c. s.

fascista.

3. adj. Excesivamente autoritario.

¿Que per dir-li al cap del govern que és un reaccionari i que la seva actuació ens sembla excessivament autoritària hem d'acabar a la barra? ¿En voleu més, de proves que sóm en mans de fatxes, de feixistes i de reaccionaris? Sort de la jutgessa, i de la Reial Acadèmia!

Valoració:25menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris