algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

El creador de campanyes del PP facturà al Govern

José Ignacio Rodríguez Monasterio, creatiu publicitari i germà del número dos d'Over Marketing, va ser el darrer a declarar ahir als jutjats. Ho féu com a imputat i hagué de respondre les preguntes sobre la seva participació en la campanya electoral del PP el 2003 i sobre diverses facturacions.

Rodríguez Monasterio va reconèixer que Over el subcontractava (a la seva empresa) per realitzar diferents feines i que cobrava per ràpel o comissions. En aquest sentit, assenyalà que va realitzar diversos treballs per al Govern balear del PP i que s'enduia una part del total que facturava Over. També indicà que per tal de cobrar, i a indicació de la consultoria madrilenya, havia d'emetre factura a la conselleria corresponent. Reconegué també que el seu germà Javier, imputat en la causa, li passava les feines i matisà que la seva tasca era purament creativa i no tenia relació ni contacte amb els representants de les conselleries.

De fet, va apuntar que no coneixia cap exalt càrrec d'Interior. Només reconegué haver vist l'exconsellera Mabel Cabrer, ja que aquesta havia estat responsable de continguts de la campanya electoral de 2003. El creatiu va aportar ahir documentació diversa per acreditar que els treballs facturats es varen realitzar.

La Fiscalia sospita que ell i altres proveïdors d'Over haurien emès factures per treballs inexistents. Rodríguez Monasterio fou qui pensà i dissenyà la ‘campanya del llapis vermell' del PP per a les eleccions del 2003.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris