algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Ginard diu que l’exconseller ordenà pagaments a Over

L'exdirectora general de Funció Pública de la Conselleria d'Interior Maria Lluïsa Ginard fou la primera a arribar als jutjats de l'avinguda d'Alemanya, a les 9.20 hores. L'exsubordinada de Rodríguez, que és jurista, declarà com a testimoni i, per tant, no dugué advocat.

Ginard, que actualment és la directora de l'Institut d'Estudis Autonòmics del Govern Bauzá, fou interrogada durant prop d'una hora i va reconèixer davant el jutge i el fiscal que José María Rodríguez fou qui li va donar l'ordre de contractar Over Marketing i que també fou ell qui va determinar què era el que havien de cobrar. Afegí que l'ordre era que les factures fossin inferiors a 12.000 euros per així poder fer un contracte menor i una adjudicació directa i sense concurs.

Rodríguez, però, va negar que ell marcàs els pressupostos dels dos contractes per un total de 20.880 euros. L'exconseller sí que reconegué, però, que fou ell qui n'ordenà la contractació.

L'exdirectora general explicà, a més, que ella va signar els expedients de contractació en no veure-hi "cap il·legalitat", tot i que a posteriori no hi feia cap seguiment dels treballs.

Pel que fa a Interior, en la causa s'investiguen dues factures: una emesa per l'empresa Link America (que forma part de l'entramat societari d'Over) al 2004 amb el concepte "creativitat de la imatge de la policia turística del Govern", i l'altra, també de 2004, du com a concepte "creativitat per a la campanya per a la difusió de l'oferta pública de treball del Govern". La Fiscalia sospita que la primera amaga un mateix contracte fraccionat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris