muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

Un home de Bauzá ocuparà la Direcció General d’Interior

Sergi Torrandell, excap de Policia de Marratxí, substituirà Isabel Febrer, que dimití per discrepàncies amb el PP

Sergi Torrandell serà el nou director general d'Interior de l'Executiu. El Consell de Govern aprovà ahir el nomenament, després que la setmana passada Isabel Febrer renunciàs al càrrec per discrepàncies amb alguns sectors del PP. Febrer al·legà motius personals i familiars, però a ningú no se li escapa que Febrer sempre ha estat del costat d'Antoni Pastor, batle de Manacor expulsat del PP per la seva negativa a donar suport a la política lingüística de Bauzá.

Amb la designació de Torrandell, Bauzá s'assegura un govern encara més uniforme i sense veus discordants. Aquest no és el primer càrrec de l'Executiu que assumeix Sergi Torrandell, qui ha exercit com a director gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) des del 18 de juliol de 2011.

Vincle

A més, el seu vincle professional amb el president Bauzá es remet a legislatures passades, quan el cap de l'Executiu era batle de Marratxí. Des de l'any 2005 fou cap de l'àrea de Seguretat Ciutadana d'aquell ajuntament i inspector en cap d'aquest cos. De totes maneres, Torrandell començà la carrera com a policia local de base a l'Ajuntament de Palma el 1989.

Un altre nomenament que aprovà el Consell de Govern fou el de César Vicente com a director general de Gestió Econòmica i Farmàcia, lloc que ocupava l'actual conseller de Salut, Martí Sansaloni, fins que fou designat substitut d'Antoni Mesquida. El nou director general fou coordinador de la Central de Compres del Servei de Salut entre 2008 i 2012 i des del juliol de 2012 era el coordinador de Farmàcia del Servei de Salut.

Reestructuració

D'altra banda, l'Executiu aprovà ahir la tercera fase del projecte de reestructuració del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma, "amb l'objectiu de racionalitzar i reduir el conjunt d'ens de la Comunitat". Aquesta fase, que no implica més modificacions en un futur, suposa l'extinció d'Espais de Natura Balear, de manera que l'Institut Balear de Natura n'assumirà les funcions.

També es fusionen la Fundació per al Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears amb la Fundació per a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears; i, en darrer lloc, s'extingeixen el Consorci Museu d'Art Modern i Contemporani Es Baluard i el Consorci Museu Joaquín Torrens Lladó.

Així mateix, el Govern destinarà 6 milions d'euros, amb càrrec als pressuposts de la Comunitat, a la convocatòria per posar en pràctica processos d'inserció per a l'ocupació de col·lectius vulnerables.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jrbs, fa mes de 8 anys

De mal en peor, el PP. Espero que Balears sobreviva a tanta torpeza.

Valoració:5menosmas
Per Xerex, fa mes de 8 anys

De policia ja estava feia feinetes pel del "ferrer, de infausta memòria", redactà una auto felicitació. De caporal igual, satel·lit del Intendent.
Reptant i grimpant com un xinxe arribà a exercir de sergent interí, emplenant de paperassa i procediments inútils tota la Unitat de Centre.
De sergent ocupà com Inspector interí, a Marratxí li feren plaça a mida i restituí en les seves funcions a comandaments expedientats (afins al PP), abans fermats en curt.
De Marratxí a Interior per a crear robocops per fer por a la societat, desvirtuant els principis de les PL,

Bon Xicot ?, bon escalador !!!.

(tot pressumptament, clar)

Valoració:8menosmas
Per escoltava, fa mes de 8 anys

aqui sen van els doblers enxufats i més enxufats que tammateix no en tenen ni idea gran tudadissa dels doblers, aixo ja fa oi

Valoració:10menosmas
Per JOAN, fa mes de 8 anys

Enhorabona un bon xicot i competent, el vagos que comencin a tremolar.

Valoració:-15menosmas
Per Fofó, fa mes de 8 anys

No hagués estat més adient posar en Fofito?

Valoració:13menosmas
Per Vatuadell Torrandell, fa mes de 8 anys

L'amor ho pot tot.
Llegiu el seu twitter ( https://twitter.com/storrandell ) i veureu les idees d'aquest neocon i la premsa que llegeix. Un clon d'en JRB.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris