nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

Sansaloni descarta la privatització dels hospitals de Manacor i d'Inca

El conseller de Salut, Família i Benestar Social, Martí Sansaloni, ha afirmat aquest dimarts al Parlament que el Govern balear no té previst privatitzar els hospitals comarcals de Manacor i Inca, rebutjant d'aquesta forma les informacions que apuntaven a una possible externalització de la gestió d'aquests dos centres hospitalaris de la xarxa pública sanitària.

Així ha respost el conseller a una pregunta parlamentària formulada pel diputat no adscrit i batle de Manacor, Antoni Pastor, qui, després de donar-li l'enhorabona al nou conseller pel seu càrrec, li ha demanat que «sigui clar» i digui si la seva Conselleria té intenció de privatitzar ambdós complexos hospitalaris.

«No està sobre la taula del conseller cap estudi per a privatitzar l'hospital de Manacor o Inca. Ni jo ni ningú del meu equip ho està estudiant», ha sentenciat el responsable de la cartera de salut.ç

Malgrat això, Pastor ha sostingut que l'Executiu balear disposa d'«uns estudis» sobre la privatització de l'hospital de Manacor i d'Inca, i ha explicat que recentment una empresa procedent de la península va acudir a l'Ajuntament de Manacor «per a intentar vendre les bonances de les privatitzacions».

Davant això, el conseller de Salut ha aclarit al diputat manacorí que «donar moltes voltes a un mateix tema, al final li pot perjudicar», i ha reiterat que no està sobre la seva taula ni en la de ningú del seu equip cap estudi sobre la privatització.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Patricia Roman, fa mes de 8 anys

És molt greu que aquest jove (amb carrera)que ja ha estat dins la Conselleria de Salut, Familia i Benestar Social, sigui tant poc aplicat i tant parc en paraules. No respon ni una de les que li fan sempre s’en surt en coverbos, frases fetes i paràboles. Té un toc capellanos d’aquests de l’opus. No té cap solució definitiva, no té previst res… Crec que serà un tercer Conseller fluix, molt fluix i que no ha triat el poble, el mateix que li ha dit a n’en Thomàs. Innocent, no sap que els consellers els tria el president, no coneix el reglament del Parlament, no sap res de res… Quina llàstima de jove! Això són les NNGG? mare santa!

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris