algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Coapa Balears critica que les beques de menjador escolar arriben “massa tard per ajudar les famílies”

La Confederació d'associacions de pares i mares d'alumnes de Balears (Coapa) ha criticat el retard en la convocatòria de les beques de menjador per al curs 2011-2012, ja que arriba un curs més tard i, per tant, "massa tard per ajudar les famílies amb dificultats i que no poden pagar el menjador".

Coapa ha explicat que el principal motiu pel qual se n'exclou les famílies és que per accedir als ajuts s'exigeix la participació almenys del 70% dels dies de menjador escolar.

No obstant això, moltes llars no han pogut avançar aquests pagaments per no tenir la seguretat que es dugués a terme la convocatòria i, per tant, no van fer ús del servei, per la qual cosa ara no podran accedir a les beques, malgrat estar-ne "molt necessitats". Per això, Coapa assegurà que les principals famílies destinatàries dels ajuts queden excloses per la demora de la Conselleria.

D'altra banda, s'ha queixat que no es tingui en compte que molts alumnes ja no cursen estudis en el centre educatiu al qual anaven el curs passat, la qual cosa es convertirà en una dificultat afegida a l'hora de tramitar les sol·licituds i accedir a les beques.

Segons diu l'entitat, la manca d'aquestes beques de menjador és una de les causes de la baixa participació dels alumnes en els menjadors escolars durant els dos darrers anys i, per tant, ha posat en una "difícil situació socioeconòmica" els menjadors escolars dels centres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris