cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

Rafel Torres aposta per revisar el codi ètic

El batle d’Inca, que va pujar ahir a Lluc a peu per agrair a la Mare de Déu la desimputació del cas Mupi, creu que cal evitar les situacions “injustes i immerescudes”

24112

Felip Jerez i Rafel Torres, ahir davant la basílica del santuari de Lluc.

Antoni Pol - A.P.

Rafel Torres, vicepresident del Partit Popular i primera vara d'Inca, és partidari de revisar el codi ètic que José Ramón Bauzá va promoure abans de les eleccions i que evità que els imputats per corrupció concorreguessin a les candidatures electorals. El cas del mateix Torres, imputat el dimarts 30 d'octubre i desimputat ahir, ha posat de manifest la fal·libilitat del codi. Si just després que l'encausassin hagués renunciat a la batlia i a l'acta de regidor, avui li resultaria impossible recuperar el càrrec.

Torres, per tant, considera que cal "canviar algunes coses" del codi ètic. "Es va crear en un moment molt concret, de transició [quan Bauzá va agafar les regnes del PP], i aleshores ens serví, però no podem consentir que es creïn situacions injustes o immerescudes", argumentà.

El batle d'Inca incidí que "el PP el formen persones, i les persones són el més important. Quan un està malament, ha de tenir els seus al costat, començant per la família. El partit no és la família, però estam junts, remam junts i compartim idees, per això crec que tenir-lo a prop és molt important".

Acció de gràcies

Torres va fer aquestes manifestacions al santuari de Lluc, on ahir va pujar a peu per donar les gràcies a la Mare de Déu per la desimputació. El primer edil caminà acompanyat del primer tinent de batle, Felip Jerez. Hi van pujar en menys de dues hores, a bon ritme. "Havia fet la promesa, que si tot sortia bé, aniria a donar les gràcies a la Mare de Déu, i millor fer-ho avui que demà", explicà Torres, que és creient. El matí del 17 de juny de 2010, el dia que va ser investit batle per primera vegada, Torres ja va pujar a Lluc a peu.

El batle d'Inca també tingué paraules de suport per al president del Parlament i exprimera vara de la ciutat, Pere Rotger. "Té tot el nostre suport, li feim costat". "Volem reiterar que a Inca les coses es feren de manera correcta. No tenim res a veure ni amb la trama Gürtel ni amb el presumpte finançament il·legal del Partit Popular", hi va insistir Rafel Torres.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mascarat, fa mes de 8 anys

Us heu fixat que, cada cop més, escrivim les sigles dels partits polítics en minúscules?

Valoració:-3menosmas
Per Jaume, fa mes de 8 anys

Desconfiï de qualsevol polític que relacioni les seves funcions polítiques amb les devocions. Tot això em fa retrocedir fins a l'època imperialista i nacional-catòlica espanyola d'en Franco baix pal·li i envoltat de cardenals. Poden utilitzar tots els eufemismes que vulguin, però l'ultradreta pepera està duguent Espanya a una involució econòmica, social i cultural de cada dia més evident. Una Espanya d'Hidalgos castellans, bisbes integristes i senyorets andalussos que utilitzen la crisi per lluitar més que mai contra els seus enemics naturals de sempre: les autonomies industrials. L'Espanya cortesana contra l'Espanya industrial. L'Espanya que amb la força de les armes es va atorgar el dret de controlar les riqueses, no de generar-les.

Valoració:3menosmas
Per jrbs, fa mes de 8 anys

No pot canviar res, en Bauzá. El programa electoral és sagrat. Ja veis el que passa amb el català...

Valoració:-2menosmas
Per Desempleat, fa mes de 8 anys

Me ha recordado a un jefe cabroncete que tuve que cada vez que hacía alguna putada a alguno de sus empleados iba a hacer una visita a La Sang.

Valoració:1menosmas
Per Absurd, fa mes de 8 anys

Quin ridícul! La Mare de Déu de Lluc ara resulta que és del PP!

Valoració:7menosmas
Per Johnny Rupert, fa mes de 8 anys

La des-inputació ha estat un miracle de la Mare de Deu o la miopia del jutge?

Valoració:5menosmas
Per Un de tants, fa mes de 8 anys

Aquest senyors del PP cada dia fan més tonteries. De governar res però de xorrades moltes.

Valoració:14menosmas
Per Sant Revés i Santa Rambana: patrons de la doble mo, fa mes de 8 anys

Jesús bon Jesús. Aixó és fe i devoció i tot el demés són coverbos. Si senyor. Quina doble moral! Quina pocavergonya! quin cinisme majúscul! El que no sabem és si n'hi ha que van amb molta fe a veure una puríssima o si, entre reunió i reunió, fan una visita a una que de verge en té ben poc; això sí, amb molta devoció. Visca la doble moral! Amèn.

Valoració:4menosmas
Per Andreu, fa mes de 8 anys

Sr. Torres, val mes que un innocent hagi de deixar el carrec per ina imputacio incorrecta, ja que domes hi ha un perjudicat injustament, que un corrupte mos goberni mmentres se l esta investigant, ja que ho paguen milers de persones injustament. El codi etic es de les poques coses bones que te aquest pp.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris