algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
19°

Pilar Costa demana a Bauzá que doni la cara pel cas Over

24062

Costa creu que l'ombra de la corrupció es manté dins el PP fins avui.

R.L. - Arxiu.

La portaveu del PSIB, Pilar Costa, ha demanat al president del Govern i màxim responsable del PP a Balears, José Ramón Bauzá, que «doni la cara», després de la imputació del president del Parlament, Pere Rotger, al cas Over Marketing, ja que «a dia d'avui, encara no ha sortit per a explicar què s'està fent des del PP per a tallar i netejar la presumpta trama de corrupció que està essent investigada».

Costa ha destacat la «profunda i greu preocupació» del seu partit davant les notícies judicials que relacionen a dirigents del PP amb «la major trama de corrupció que mai ha existit a les Illes».

«Creiem que el president ha de sortir a donar la cara, encara que sigui per a tranquil·litzar els ciutadans o donar un missatge de contundència contra la corrupció. No valorarem el codi ètic del PP, que ells mateixos han imposat. Ells sabran com han d'actuar, però de cara als ciutadans han de respondre amb contundència i investigar a nivell intern què ha passat mentre el PP ha governat les Illes», ha dit Costa.

Així mateix, ha assegurat que el cas Over, en el qual ha estat imputat aquest matí el president del Parlament «suposa una greu crisi institucional i política i si el Govern i el PP estan immersos en la investigació d'una trama de corrupció massiva, difícilment podran treure'ns de la crisi o llançar missatges de confiança cap a la societat».

La diputada ha dit que «el que semblava que ja formava part del passat del PP quan governava el senyor Matas, ara està esquitxant actuals responsables polítics d'institucions tan importants com el Parlament, així com a directors generals de l'actual govern de Bauzá».

«D'allò que la corrupció era una cosa de Matas, desgraciadament, s'està demostrant que l'ombra d'aquesta corrupció es manté fins a dia d'avui», ha insistit.

Costa no ha volgut aprofundir en si Rotger ha de dimitir o no, insistint que el PP té el seu propi «codi intern», encara que ha afegit que «si no es prenen mesures contundents, difícilment es podrà recuperar la confiança dels ciutadans de la comunitat».

«Diuen que Rotger haurà d'anar a declarar dos dies abans del debat més important previst al Parlament, el de l'estat de la Comunitat. Em deman si podrà presidir el debat una persona que dos dies abans ha estat preguntat pels jutges per una presumpta trama de corrupció», ha conclòs.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris