algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
23°

La CAEB es reunirà amb Aguiló per fer-lo reflexionar sobre els comptes de 2013

Els representants dels empresaris es mostren molt preocupats per l'increment de la pressió fiscal i la reducció de la inversió

24042

Imatge d'una anterior reunió entre representants de la CAEB i el vicepresident econòmic del Govern.

R.L. - Arxiu.

Les quasi unànimes crítiques als pressuposts de Balears per a l'any 2013 comencen a fer reflexionar el Govern. El vicepresident econòmic, Josep Ignasi Aguiló, ha acceptat reunir-se amb la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB) per tal d'analitzar plegats els punts més crítics dels comptes econòmics.

Entre aquests hi ha l'apujada de la pressió fiscal, fins i tot amb la creació de nous imposts, i la reducció de la partida de les inversions a gairebé tots els departaments.

Les principals organitzacions empresarials de Balears sol·licitaren una reunió amb Aguiló, que finalment se celebrarà el 19 de novembre a la seu de la CAEB, per la forta «preocupació» que els ha causat l'increment de la pressió fiscal, segons ha informat avui la confederació a través d'un comunicat.

La CAEB tem les conseqüències econòmiques que pot provocar aquesta política sobre el consum i en l'activitat productiva, així com el «difícil encaix jurídico-fiscal» que podrien tenir algunes de les mesures impositives.

Les organitzacions empresarials qüestionaran a més la reducció de les inversions productives. En opinió de la CAEB, els ajustaments haurien de realitzar-se a l'estructura administrativa i de personal, ja que «està comunament acceptat» que l'increment d'inversions públiques és una de les eines per a compensar la disminució de la inversió privada.

Segons la confederació, en la situació actual, aquesta iniciativa permetria mantenir la demanda interna i a la vegada incentivar l'activitat econòmica.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris