algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

El PSIB demana al Govern que no dubti si ha d'acusar actuals càrrecs a Over

24040

La portaveu popular, Mabel Cabrer (dreta), ha manifestat que si resulta imputada renunciaria al seu càrrec.

Ferran Aguiló - J.T.

El PSIB ha demanat aquest dimarts al Govern que «no li tremoli la mà, encara que hagi d'acusar actuals responsables polítics de l'Executiu de José Ramón Bauzá», que es puguin veure implicats en la investigació del cas Over, de presumpte finançament il·legal del PP balear.

El principal partit a l'oposició de la Cambra autonòmica ha realitzat aquesta reclamació al ple del Parlament, després que el divendres passat l'Executiu anunciés que havia començat els tràmits per a personar-se a la branca balear del cas Gürtel.

Durant la sessió  d'aquest dimarts, el vicepresident econòmic de Promoció Empresarial i Ocupació, Josep Ignasi Aguiló, ha explicat que el Govern «estudiarà cas per cas» i, per tant, es personarà en aquells processos judicials en els que «els interessos de Balears estiguin en joc» i s'hagi produït una malversació de doblers públics.

El Govern, segons ha reiterat el vicepresident, «defensarà els interessos de la comunitat, siguin els que siguin, i davant qui calgui». Així mateix, Aguiló ha considerat que el PP està realitzant «un exercici de responsabilitat» amb aquest tema i ha remarcat que, malgrat no ser l'únic partit «afectat» per la corrupció, sí és el «únic que es persona de forma clara als casos de corrupció».

Per la seva banda, la diputada del PSIB Pilar Costa ha demanat a l'Executiu autonòmic que aclareixi si ja està participant en les declaracions del cas Over que estan tenint lloc aquesta setmana.

Així, li ha demanat al Govern que la seva participació «sigui activa» en aquest important cas i, d'aquesta manera, es vetlli pels interessos dels ciutadans de Balears i es reclami la devolució dels diners malversats que «pot superar els tres milions d'euros».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris