cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Crida a aturats i a treballadors el 14-N

CCOO, UGT, STEI-i i USO registraren ahir la convocatòria de vaga general, la qual està “absolutament justificada”

Els sindicats UGT, CCOO, USO i STEI-i registraren ahir a la Conselleria de Presidència la convocatòria de vaga general per al pròxim 14 de novembre, que qualificaren "d'absolutament justificada" davant de les retallades en sanitat, educació, prestacions per a aturats i dependència. Per això, feren una crida a desocupats, treballadors, joves i pensionistes a unir-se a la vaga de consum.

El secretari general d'UGT, Lorenzo Bravo, considerà que la convocatòria està "més que justificada" per les "agressions a la ciutadania" que estan realitzant tant el Govern central com l'autonòmic. El dirigent sindical criticà que les polítiques de Bauzá i de Rajoy estan "acabant amb la classe mitjana i l'estat del benestar".

Per part seva, la secretària general de CCOO, Katiana Vicens, manifestà que "no es pot apel·lar a la irresponsabilitat dels convocants, si els qui es comporten de manera irresponsable són els nostres governants", amb referència a Rajoy i Bauzá. Per Vicens, és "irresponsable" dur a terme polítiques que pretenen "fer pagar la crisi a la ciutadania".

Finalment, UGT proposà que els serveis mínims es fixin en els mateixos termes que els establerts en l'acord del Consell de Govern del 24 de setembre de 2010, per la vaga del 29 del mateix mes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris