muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

El Govern remourà personal públic però no n’acomiadarà

Bosch acaba amb la incertesa dels empleats de l’Administració autonòmica i assegura que ahir ja cobraren la paga extra. Però els treballadors no docents de l’escola concertada hauran d’esperar

28962

Bauzá i els consellers han brufat el Nadal.

Ferran Aguiló(P. Bota.)

El Govern durà a terme una reorganització del personal al servei de l'Administració autonòmica, que suposarà trasllats de llocs de feina però no acomiadaments. L'objectiu és evitar duplicitats, que s'han detectat, i compensar la manca de personal que hi ha en altres àrees.

Després de les primeres retallades, que acabaren amb les hores extra del personal laboral o amb el nomenament de nous interins, el Consell de Govern aprovà ahir les línies generals d'un pla estratègic en matèria de funció pública, que suposarà la reorganització dels seus treballadors.

El Govern, segons explicà el portaveu, Rafel Bosch, ha observat que en determinades unitats administratives hi pot haver llocs de treball duplicats o amb funcions molt semblants, mentre que en altres hi manca personal. Ara es pretén una assignació més eficient dels recursos humans dels departaments. Però "no s'està pensant en acomiadaments", recalcà Bosch.

El pla afectarà el personal laboral i funcionari dels serveis generals de l'Administració autonòmica i organismes autònoms. En queden exempts el personal docent, el de la sanitat pública i el laboral de la resta d'ens del sector públic.

El portaveu aprofità la compareixença posterior al Consell de Govern per acabar amb la incertesa generada entre el personal de l'Administració autonòmica al voltant del cobrament de la paga extra de Nadal. "Mirin si estan garantides -les pagues extra- que es cobraran avui" (per ahir), afirmà el portaveu. Bosch especificà que tot el personal dependent de l'Administració la cobraria ahir mateix -incloent-hi també els docents de l'ensenyament concertat-, excepte el personal no docent de la concertada, que cobra per un altre concepte. Bosch apuntà que el Govern fa feina per poder pagar-los l'extra abans del 31 i sentencià que no tenia constància de problemes similars entre el personal sanitari.

Bauzá demana ajut als mitjans

Envoltat dels seus consellers (hi faltava la consellera Castro), el president del Govern, José Ramón Bauzá, aprofità ahir la tradicional copa de Nadal amb els mitjans per demanar-los ajuda per millorar la societat i contribuir a la sortida de la crisi. "Estam per remar en la mateixa direcció" i "si ho feim junts serà més fàcil i millor per als ciutadans", afirmà el president abans de brindar.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per funcionari, fa mes de 9 anys

A la fi! A casa tots dos hem cobrat avui, en bon dia de Sant Esteve, tres dies després del que digué el portaveu del govern.

Valoració:4menosmas
Per campos, fa mes de 9 anys

han de remoure uns per posar-hi els seus,

Valoració:8menosmas
Per Ja n´hi ha prou!, fa mes de 9 anys

A la empresa privada es cobren beneficis, es regalen paneres de Nadal, i es cobren hores extres, mentres que això no passa a és administracióna. Si els funcionaris cobram abans de dia 30 no és cap avantatge, per que també acambam abans els doblers. No comprec tanta ràbia als empleats públics quan hi ha empleats de bancs i de caixes que guanyen cinc mil euros mensuals, ténen sis pagues extresa i es jubilen als coinquanta anys, i tot pagat de les notres cotitzacións i de les pràctiques bancàries abusives amb els nostres doblers.

Valoració:15menosmas
Per Mar, fa mes de 9 anys

Com a personal sanitari puc assegurar que no he cobrat, és més: les nòmines es van tancar el dia 2/12/11 i avui encara ni ens les han passat. Se'n riuen de nosaltres.

Valoració:10menosmas
Per Xisco Ferrer, fa mes de 9 anys

Bubota: el vostre ideal més gros és qu els altres vos mantenguin. No és dia 31 i ja voleu haver cobrat a l'empresa privada això no passa. A cobrar com tot-hom que sou empleats públics. Cobrau sempre abans que els proveidors, si cobren, i i els treballadors de le sempreses contratctades a vegades fins dia 15 del mes següent no en veuen cap. Volstros si dia 2 no ho heu gastat ja ho feis a saber a tohom. Vergonya haurieu de tenir. Molts d'anys ¡

Valoració:-27menosmas
Per Elisa, fa mes de 9 anys

Es berro: Cobrarem dia 31 m'han dit. I segons el banc, com és el meu cas, potser dia 1, ja m'ha passat un pic... Les passarem magres també per cap d'any.

Valoració:7menosmas
Per Pere, fa mes de 9 anys

Idò el conseller Bosch menteix, som funcionari de la CAIB i la meva dona també i a dia d'avui encara no hem cobrat la paga extra!

Valoració:8menosmas
Per Bubota, fa mes de 9 anys

Ah, molt bé Xisco.

Així sou es de dretes que estau contents perquè es d'esquerres no hi estan. Així anam. No teniu més fons, això és tot. En es fons jo crec que és una mescla d'enveja i sentiment d'inferioritat perquè no sou capaços de tenir ideals i de creure en res i vos consolau quan veis que aquells que en tenen no estan contents.

Valoració:47menosmas
Per Xisco Ferrer, fa mes de 9 anys

Quan llegesc la quantitat de mala llet en forma de lletres dels fatxes d'esquerres que no saben perdre estic molt content i veig que tot va bé. Molts d'anys i teniu un poc de paciència que 8 anys acaben prest. Ditets per avall, venga ¡

Valoració:-33menosmas
Per joan, fa mes de 9 anys

Aquesta foto és la de la FAMÍLIA ADAMS, al complet.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris