cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

El PP diu ara que aprovarà alguna esmena de l'oposició als nous comptes

El grup parlamentari popular ha confirmat avui que el Parlament balear aprovarà algunes de les 521 esmenes que l'oposició ha presentat per al projecte de Llei de Pressupostos de la comunitat per a l'any que ve, encara que la portaveu del PP, Mabel Cabrer, no ha informat ni sobre el número ni sobre el contingut de les esmenes que finalment s'incorporaran als Comptes del 2012.

En roda de premsa, Cabrer, que ha estat acompanyada de la diputada Marga Prohens, ha destacat l'"important esforç" que ha hagut de fer la Conselleria d'Hisenda per incorporar algunes de les esmenes, ja que, segons ha explicat, es tracta d'un pressupost molt ajustat amb partides plurianuals que fa que sigui molt complicat poder donar cabuda a qualsevol tipus de canvi.

"La despesa està compromesa per mantenir l'Estat de Benestar, amb el qual ha estat molt més difícil acceptar esmenes ja que hi havia molt poc marge d'actuació", ha afegit.

Es pot assenyalar que el grup socialista ha presentat 302 esmenes al projecte de llei de pressupostos que aquesta setmana s'aprovarà a la Cambra Autonòmica, i el PSM-IV-ExM i Més per Menorca altres 219, amb el que l'oposició ha plantejat en total 521 esmenes.

Per la seva part, el grup popular ha registrat 22 esmenes parcials durant el termini previst per a aquesta finalitat. Del total d'esmenes, 84 són a l'articulat i 459 a les diferents seccions del projecte.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris