cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

La coalició del PSM, indignada perquè el Consell no l'informà dels pressuposts

La coalició PSM-IV-ExM al Consell de Mallorca ha mostrat avui la seva indignació i enuig perquè ha conegut els pressuposts de l'organisme insular per a 2012 a través dels mitjans de comunicació i no per iniciativa de l'equip de govern.

El portaveu de la coalició en el Consell, Joan Font, ha dit avui abans del ple de la institució insular que la "transparència i col·laboració" que havia ofert el PP a l'inici "està desapareixent a marxes forçades".

"El PSM-IV-ExM està indignat i enfadat per com s'han donat a conèixer" els pressuposts del Consell per a 2012, que van ser aprovats ahir pel consell executiu de la institució insular i que seran duits a ple el pròxim 22 de desembre.

Font ha qüestionat que l'oposició no hagi tingut accés als comptes per iniciativa del PP, sinó a través dels mitjans de comunicació.

En relació amb el desglossament dels comptes, Font ha indicat que la coalició els estudiarà amb detall per fer una avaluació més endavant, i ha avançat que la partida de 93.000 euros diaris que es pagarà en concepte de deute a partir de 2012 "són molts doblers".

El pressupost del Consell de Mallorca de 2012 ascendirà a 345 milions d'euros, la qual cosa suposa una reducció de gairebé el 20% respecte al de 2010, l'últim aprovat, per la qual cosa gairebé tots els departaments disposaran de menys finançament, encara que es mantindrà la despesa social.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris