cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Catalina Sureda serà la nova directora insular de Cultura, Patrimoni i Esports

Substitueix en el càrrec Margarita Durán, que ha hagut de renunciar per la seva elecció com a senadora en les eleccions generals del passat 20 de novembre

29146

Catalina Sureda fou directora general de Cultura del Govern a la legislatura 2003-07.

A. G.

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, ha designat Catalina Sureda Fons nova directora insular de Cultura i Patrimoni, adscrita a la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports de la institució insular. D'aquesta manera, Sureda substitueix en el càrrec Margarita Durán, que ha hagut de renunciar a les seves responsabilitats en el Consell a causa de la seva elecció com a senadora en les eleccions generals del passat 20 de novembre.

Per la seva part, i arran del seu nomenament, la nova directora insular de Cultura i Patrimoni deixarà el seu actual càrrec de delegada de l'Àrea de Discapacitats de l'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials (IMAS), que ha vingut ocupant des de de l'inici de l'actual legislatura.

Catalina Sureda és llicenciada en Dret i compta amb una llarga experiència política, que va iniciar a l'Ajuntament de Manacor, on va encapçalar, en diversos períodes, les àrees d'Indústria, Comerç i Transports, Relacions Ciutadanes, i Cultura, Ensenyament i Normalització Lingüística, fins a accedir, entre 1996 i 1999, a la responsabilitat de batlessa de Manacor. Posteriorment, va exercir com a portaveu del grup municipal del PP a l'Ajuntament de la capital del Llevant, entre 1999 i 2002, i com a primera tinent de batle i delegada d'Urbanisme i Comunicacions, entre 2002 i 2003.

A més, Sureda ha estat directora general de Cultura del Govern al llarg de la legislatura 2003-2007, i durant el període de govern anterior a l'actual (2007-2011) es va integrar el Partit Popular del Consell de Mallorca, que llavors es trobava a l'oposició.

Finalment, en començar la present legislatura, Salom la va designar membre de l'equip directiu de l'IMAS, a càrrec de l'àrea de Discapacitats, sota la direcció de la consellera de Benestar Social i presidenta d'aquest organisme, Catalina Cirer.

 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris