nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Castro diu que gestionarà la Llei de Dependència però sense compromisos concrets

29128

Castro ha explicat que la prioritat en aquesta matèria serà agilitar el procés administratiu i la gestió dels reconeixements de dependència.

Ferran Aguiló(J. Morey.)

La consellera de Salut, Família i Benestar Social, Carmen Castro, ha destacat aquest dimarts que durant aquesta legislatura es continuarà "gestionant" la Llei de Dependència, encara que ha aconsellat que no s'esperin miracles i, en aquest sentit, ha evitat avançar quins són els seus compromisos perquè "no vull dir coses que no estic segura de si podrem complir".

Durant una interpel·lació parlamentària plantejada per la diputada del PSM-IV-ExM i Més per Menorca, Fina Santiago, la responsable autonòmica de Benestar Social ha assenyalat que la "principal prioritat" que tindran en relació amb aquesta normativa serà "agilitar el procés administratiu i la gestió en els reconeixements de dependència".

Així mateix, Castro, que ha recordat que a les illes hi ha 10.418 persones beneficiàries de la prestació per dependència, ha considerat que també s'haurà de "revisar" altres aspectes com els criteris de distribució dels treballadors socials que realitzen les valoracions o les dificultats que han sorgit en la comunitat amb el sistema informàtic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris