muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El Govern rebrà 1,5 milions d'Educació per crear 159 places d'escoleta

S'ha autoritzat també un conveni amb el Ministeri per finançar llibres de text, programes de reutilització i material didàctic, per 1.200.000 euros

29118

L'escoleta d'Artà ha estat un dels últims centres en obrir les seves portes.

A.BASSA

El Consell de Govern ha autoritzat avui un conveni de col·laboració amb el Ministeri d'Educació per finançar la creació de 159 places noves a sis centres d'educació per a infants de 0 a 3 anys, per valor d'1.590.000 euros.

L'acord forma part del pla Educa3 i suposarà la creació a Mallorca de 25 places a Santa Eugènia, 37 a Palmanyola, 30 a Santa Margalida, 37 a Llubí i 12 a Vilafranca de Bonany, i a Menorca de 18 places noves a Fornells.

El portaveu del Govern, Rafel Bosch, ha informat a més a la roda de premsa posterior a la reunió del gabinet de l'executiu que s'ha acordat el registre formal de les escoletes municipals de Sant Josep de Sa Talaia a Eivissa i d'Artà, un tràmit obligatori encara que ja havien entrat en funcionament.

El Consell de Govern ha autoritzat també un conveni de col·laboració amb el Ministeri d'Educació i Ciència per finançar llibres de text, programes de reutilització i material didàctic, per 1.200.000 euros per al curs 2011-12.

D'altra banda, s'han autoritzat tres convenis de col·laboració amb entitats locals de Ciutadella, Sant Lluís, Es Castell i Formentera i els consells de Menorca i Formentera, per realitzar programes d'intervenció socio-educativa (coneguts com PISE) destinats a alumnes de secundària per a aquest curs, per 19.500 euros.

Aportació a s'Estel i nomenaments

A més, el Consell de Govern, a proposta de la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social, ha aprovat autoritzar aportacions econòmiques per 140.410 euros a la Fundació Institut Socio-educatiu s'Estel, per a despeses extraordinàries per l'augment de menors internats.

A més, el Govern ha continuat amb el procés de designació dels representants de la comunitat en diversos consorcis i organismes i ha elegit Isabel Maria Serna i Dulce Linares per a la comissió mixta de seguiment del conveni amb el Consell d'Eivissa per desenvolupar les inversions de l'Estat a l'esmentada illa.

El conveni es refereix a la creació de l'Escola Internacional d'Idiomes i Hoteleria d'Eivissa a Sa Coma, actuacions al parc de Ses Feixes i la platja de Talamanca, el Centre de Formació Agroambiental Can Marines, els senders turístics de Ses Salines i dotar d'equipament la plaça de l'Oli.

Per a la comissió mixta de seguiment del Consorci Urbanístic per a la Millora i Embelliment de la Platja de Palma, el Consell de Govern ha designat com representants de la comunitat el secretari general de la Conselleria de Turisme i Esports, Joaquín Legaza; i com a suplent el cap de Serveis Comuns de l'esmentada Conselleria, Bartomeu Alcover.

Així mateix, el Consell de Govern ha elegit a més els sis representants de la Comunitat Autònoma en la comissió mixta de seguiment del conveni entre el Govern i la UIB en el marc de les inversions estatutàries.

El Govern s'ha donat avui per assabentat del nomenament de Francisco Cánovas com a director gerent de Multimèdia de les Illes Balears.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per antonia, fa mes de 9 anys

I amb l'escola de Montuïri que passarà, pel curs vinent hi haurà 6 grups i només 4 aules. Ja m'explicareu com ho faran els nostres nins!!

Valoració:7menosmas
Per Margalideta, fa mes de 9 anys

Si,es dirà "escuelita" per que no crec que fassin cap activitat en Català, pero vist el pressupost i les poques places, es veu que tindràn classes d´equitació amb ponis i de golf.

Valoració:5menosmas
Per aborigen, fa mes de 9 anys

Escoleta/escuelita.

Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris