algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
15°

Turisme estalviarà 140.000€ anuals de lloguer amb la reubicació de serveis

Carlos Delgado assegura que la funció d'aquests no sortirà malmesa amb el canvi, i defensa la seva necessitat rere la "festa de la despesa de recursos públics" de la passada legislatura

28984

El conseller Delgado destaca de l'anterior Govern del Pacte que va treballar "sense sensatesa i amb supèrbia".

Ferran Aguiló(J.T.)

La Conselleria de Turisme i Esports preveu estalviar un total de 140.000 euros anuals en concepte de lloguer amb la reubicació d'alguns dels seus serveis, tal com ha assenyalat el titular d'aquest departament, Carlos Delgado, durant el ple del Parlament.

En resposta a una pregunta formulada pel diputat 'popular' Gabriel Josep Martí, Delgado ha especificat els serveis que seran traslladats a un altre edifici per estalviar-se el seu arrendament, i en aquest sentit ha concretat que es tracta del servei d'inspecció (la reubicació del qual suposarà un estalvi d'uns 21.000 euros); del servei d'estratègia econòmica (10.386 euros), i del servei tècnic (23.914 euros).

Així mateix, també s'ha referit al servei d'expedients sancionadors (14.092 euros anuals d'estalvi) i, finalment, al servei d'ordenació (69.672 euros). "Es tracta dels mateixos serveis que s'oferien i que pel seu trasllat no sofriran cap tipus de menyscapte", ha etzibat Delgado.

Unes manifestacions que ha pronunciat el conseller després que Martí li inquirís sobre la tasca que du a terme l'Executiu autonòmic davant la "festa de la despesa de recursos públics" efectuada, segons la seva opinió, per l'anterior Govern del Pacte, que va treballar "sense sensatesa i amb supèrbia".

"L'estratègia era gastar més cada any, com en el cas de la Fira Internacional de Turisme (Fitur) i basar-se en decisions capritxoses, com l'adquisició de diverses unitats de tren-tram per 25 milions d'euros. Quin desgavell", ha exclamat el diputat del PP, a qui Delgado ha assegurat "veure'l en forma per començar la sessió plenària".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris