nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

El Govern aprova un paquet de mesures tributàries urgents per reactivar l'economia

L'oposició critica que les propostes no es debatin i aprovin en el Parlament

El Govern ha aprovat avui un paquet de mesures tributàries urgents per incentivar el creixement de l'economia de les Illes Balears i la creació de llocs de treball, per al qual ha emprat la figura d'un decret llei que farà possible que les mateixes vigeixin abans de cap d'any.

El decret llei preveu modificacions en la normativa tributària balear i no contempla el cobrament de l'Impost del Patrimoni recuperat per l'Executiu central sortint a les rendes superiors als 700.000 euros, la qual cosa suposaria un ingrés per a les arques de la comunitat de 23 milions d'euros.

El portaveu de l'Executiu, Rafel Bosch, ha informat de l'aprovació d'avui del Consell de Govern del decret referit llei que afecta els tributs cedits i a què gestiona la pròpia Administració autonòmica.

Davant de les crítiques de l'oposició que és "intolerable" que aquestes mesures no es debatin i aprovin en el Parlament, el portaveu ha respost que el Govern pretén impulsar com més aviat millor l'economia balear i ha reiterat que tant el PSIB-PSOE com el PSM "poques lliçons poden donar i podrien aplicar-se el conte" perquè el Govern anterior ni va aprovar els comptes de la Comunitat de 2011 ni les va lliurar a la Cambra Legislativa.

 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Patriotes Associats, fa mes de 9 anys

No és qüestió de fotre els rics sinó que els rics tenguin prou confiança per invertir i moure el mercat laboral...

Si els imposts pagats aquí per treballadors i empresariat queden íntegrament a les Illes Balears i no es destinen, en gran part, a fora per mantenir altres comunitats, no hem de menester pujar imposts. Ja en pagam prou tots.

Valoració:3menosmas
Per Do not visit Majorca, fa mes de 9 anys

Ja poden prendre mesures, hi ha 240.000 treballadors de sobra.
¿Qui serà el valent a enviar lo que sobra a Africa, Amèrica, Àsia i
Oceania?

Valoració:7menosmas
Per Pere Goll, fa mes de 9 anys

" El Govern ha aprovat avui un decret llei que preveu modificacions en la normativa tributària balear i no contempla el cobrament de l'Impost del Patrimoni recuperat per l'Executiu central sortint a les rendes superiors als 700.000 euros, la qual cosa suposaria un ingrés per a les arques de la comunitat de 23 milions d'euros."
AMB DOS COLLONS.
Seguim adormits ....

Valoració:1menosmas
Per Remei, fa mes de 9 anys

No s'han de posar més imposts a ningú, sinó que els imposts que paguen rics i pobres a les Illes Balears han de quedar aquí. No han d'anar fora per mantenir altres comunitats.

Valoració:10menosmas
Per balear, fa mes de 9 anys

Ens treuran de la crisi reduïnt els impostos als RICS? Que no us n'heu donat compte que aquest guarda de mens només governen per 4 rics i pels guiris? Als mallorquins que ens petin si fos per ells

Valoració:7menosmas
Per rafa2, fa mes de 9 anys

O sia, regala 23 milions d'euros ALS MÉS RICS DE LES ILLES I ELS ALTRES QUE ES FOTIN!!!!!!!!

Rafa?

Coco?

Emigrante?

Adlàters??

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris