muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El Parlament commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

121934

El Parlament serà avui especialment sensible amb les problemàtiques de les persones amb discapacitat.

ULTIMA HORA

El Parlament ha celebrat aquest divendres una sessió extraordinària amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, organitzat en col·laboració amb la Unió d'Associacions i Centres d'Assistència a Minusvàlids de les Balears (UNAC).

La sessió ha estat presidida pel president del Parlament, Pere Rotger, així com per la consellera de Salut, Família i Benestar Social, Carmen Castro, i el director de l'UNAC, Joan Perera. També hi ha assistit el president de l'UNAC, Manuel Zafra, i altres autoritats.

L'acte s'inicià a les 12.00 hores a la Sala Cariàtides amb les paraules del president del Parlament, el qual ha saludat els convidats i ha fet menció de la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, abans d'intervenir el president de l'UNAC.

A més del director de l'UNAC, estan previstes algunes intervencions de persones amb discapacitat i serà la consellera de Salut l'encarregada de respondre les preguntes plantejades. Finalment, Rotger conclourà l'acte.

Entre les entitats que intervenen a l'acte hi figuren el Patronat d'Inca, ONZE, APNEEF, UNAC, ASINPROS, ASNIMO, ASANIDESO, APNAB, ASPACE i FSIB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris