algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El PP acusa el PSOE de “boicotejar” la selecció de directius d'IB3

La diputada del PP Mabel Cabrer ha acusat al PSOE d'intentar "boicotejar" el procés de selecció de l'equip directiu d'IB3, que el socialista Cosme Bonet ha anunciat que impugnarà en cas que, una vegada finalitzat, trobi indicis d'il·legalitat.

En declaracions als passadissos del Parlament, ambdós diputats han parlat del procés de selecció obert per cobrir les places de directius de l'ens públic, que ha rebut crítiques per estar suposadament donat per endavant i que el portaveu del PSM-IV-ExM ha titllat de "nyap".

Cabrer ha explicat que aquest procés de selecció és per a contractes laborals especials d'alta direcció, una modalitat que no assegura cap estabilitat i que pot ser rescindida sense dret a indemnització.

Ha indicat que d'acord amb la Llei del Sector Públic Instrumental aquest tipus de contractacions s'han de fer amb un concurs públic que acrediti la seva vàlua professional, però ha afegit que hi ha "llibertat total" en el seu procés de selecció.

Càrrecs propers

Cabrer ha afirmat que aquest tipus de càrrecs els ostenten "persones de confiança" i ha insistit que la decisió d'atorgar-los es farà "lliurement" perquè es tracta de directius.

Ha afegit que el procés s'està fent "sense ingerència política" i que els noms les persones que han sortit publicats als mitjans de comunicació com futurs directius són gent "d'experiència acreditada" que ha mostrat "les seves ganes de treballar" a l'ens públic.

Un concurs ja guanyat

També ha parlat sobre aquest tema Biel Barceló, que ha qualificat aquest procés de selecció de "nyap".

El portaveu del PSM-IV-ExM ha denunciat que el concurs ha creat "expectatives" als periodistes de les illes quan els directius ja estan decidits.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris