algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Miquel Ramis, cap de llista del PP pel 20-N

El secretari general dels populars no veu incompatible el càrrec que ocupa actualment amb el fet de traslladar-se a Madrid de diputat

127316

Bauzá i Ramis han fet l'anunci de cara a les llistes del PP al 20N.

Jaume Lladó(J. Lladó.)

L'actual secretari general del PP de les Illes, Miquel Ramis, fou designat ahir el cap de llista dels conservadors amb vista al 20 de novembre.
L'elecció de Miquel Ramis no representa cap sorpresa en l'entorn del PP, perquè el seu nom ja sonava abans de l'estiu. De fet, la seva fou l'única candidatura presentada al comitè autonòmic de llistes i, segons anuncià el president Bauzá, també fou aprovada per unanimitat.

Ara bé, en el cercle conservador també feien comptes que Ramis deixàs el càrrec de secretari general. No debades, seria la conseqüència lògica després de ser enviat a Madrid a fer tasques parlamentàries i quedar lluny de les Illes, tot i que el seu objectiu sigui defensar els interessos de l'Arxipèlag.

Ramis, però, anuncià ahir que no veu "cap tipus d'incompatibilitat" entre el Congrés espanyol i la secretaria general del PP. "Aquesta serà una decisió que prendran els companys del partit, però en tot cas són dos càrrecs compatibles".

Si Miquel Ramis continuàs com a segon en el comandament del PP, no es produirien moviments de cadires amb els quals s'ha especulat en els darrers dies. Així, no es farà el salt generacional que s'esperava amb la inclusió a l'executiva d'un coetani de José Ramón Bauzá. Independentment que Ramis sigui o no reemplaçat, allò segur és que sortirà elegit com a membre del Congrés dels Diputats. El PP, però, no avançà ahir quins seran els companys de llista. El president Bauzá, de fet, indicà que els nomenaments no arribaran fins almanco d'aquí a una setmana. Així mateix, tampoc no es coneixen encara els noms de les persones que compondran la llista completa al Senat.

A Màlaga

Per altra banda, Bauzá presentà ahir la participació del PP de les Illes en la convenció programàtica del seu partit. La trobada tindrà lloc aquest cap de setmana a la ciutat de Màlaga i fins allà es desplaçaran 50 populars de l'Arxipèlag. Sota el lema "Comença el canvi", l'encontre pretén condensar les bones perspectives electorals del PP i servir de trampolí mediàtic per als candidats autonòmics. És el cas de Miquel Ramis, qui participarà divendres en un debat col·loqui amb altres diputats del grup parlamentari del PP. Més tard serà l'hora del fòrum de presidents autonòmics. El mateix Bauzá hi prendrà part amb la resta de barons del PP que actualment governen a la seva comunitat autònoma.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Mallorquí, fa mes de 9 anys

Ja el volen perdre de vista? Perquè el PP d'aquí envia els elefants a Madrid (Senat o Congrés) o a Brussel·les.

Algú me podria dir què nomen els 4 diputats del PP que hi ha ara mateix per Madrid? (de memòria).

www.pensadiferent.cat

Valoració:-2menosmas
Per joan, fa mes de 9 anys

Mallorca, cada dia s'assembla més a Españistán.

I tot gràcies als PPquillos del PP local.

(El meu món no és d'aquest reina, ara menys que mai)

Valoració:9menosmas
Per Miquel, fa mes de 9 anys

Au Miquelet! Aquesta és la teva.
Ja te veig al "Congreso" repartint canya a "diestro i siniestro".
Venga! Tu aconseguiràs:
1. Que des de Madrid no robin a les Illes Balears tots els doblers que generam amb el turisme.
2. Que ens reconeguin el desavantatge de la insularitat.
3. Que ens respetin les nostres llengua, cultura i tradicions quan en Rajoy comandi.
No et deixis entortir ni acallar per la maquinària centralista. Amb la teva mirada i veu fermes els impressionaràs.
De fet, tu i n'Aguirre, junts, fareu por!
Visca en Miquelet!

Valoració:0menosmas
Per Picornell, fa mes de 9 anys

Idò si!... per aquest govern d'en JoseMArron-delgado-campos tot allò que faci olor a mallorqui, català, part forana, etc ha d'esser ben enfora d'aquí, aniquilat o desterrat (un diputat del pp a Madrid i un 0 és el mateix)... Com més dies passen més me pareix que aquest govern l'única cosa que te ben clara i ben planejada és com destruir el teixit que identifica aquestes Illes com a singulars. Inclús dins el propi pp, només hi caben "rojigualdas", llinatges que no malsonin en castellà, gent que "habla" en castella i lladren en mallorquí. No podem afluixar.... han de trobar resistència o no ho podrem arreglar després. LA resta de problemes no existeixen per a ells... la formula del "tu cobraras el primer" aviat se li acabarà, a veure si després els problemes de veritat els hi comencen a pesar de veres i s'obliden dels problemes que abans no existien com aquest enfrontament lingüistic i cultural que alimenten desde el propi Govern.

Valoració:21menosmas
Per caaproig, fa mes de 9 anys

Tota una lliçó de democràcia: BON COP DE DIT i s´ha acabat. Enhorabona als militants del PP, tenen el que es mereixen: que pensin els dirigents, que decideixin ells i la resta a ballar-la.

Valoració:16menosmas
Per Joan Miquel, fa mes de 9 anys

I si presenten una ovella, com a cap de llista, treurà els mateixos vots.

Valoració:19menosmas
Per balears, fa mes de 9 anys

Se podrien endur en Delgado, en Bauzà i na Castillo i no a Ramis, que com a mínim pareix un poc condret Tan Mateix els que he nomrat ja fan el mateix que els diputats i senadors balears: votar i premer el botó que els diuen des de Madrid

Valoració:11menosmas
Per Català de Mallorca. 7, fa mes de 9 anys

Aquest "senyor" era batle d'Alcúdia quan es va perpetrar la construcció d'un hotel al club nàutic, que mes tard va ser declarat il·legal per que l'edifici superava en dos pisos l'alçada permesa i la sentencia instava a l'empresa a esbucar els dos pisos sobrants i a l'ajuntament a indemnitzar l'empresa . Aquesta sentencia mai es va executar, ja que el batle que va substituir en Miquel Ramis ,després que aquest perdés les eleccions, no va voler pagar les indemnitzacions a l'empresa suposadament perjudicada pels acords als qual havia arribat amb el Gobern presidit per en Ramis. En la mateixa època en Ramis i l'empresari propietari del hotel del club nàutic volien tirar endavant i contra la voluntat molt majoritària del poble, una residencia "d'alts dignataris" al cap d'espinar una de les poques zones no massacrades d'Alcúdia.
Suposo que tots aquests antecedents son necessaris per promocionar.te en el fabulós partit de les targetes del Rasputin, del metro subaquàtic, etc etc

Valoració:16menosmas
Per ?, fa mes de 9 anys

Hi ha hagut cap mai diputat d'aquests, sigui del psoE sigui del pp, que hagi servit per dur aquestes illes endavant?

N'hi ha hagut cap que s'hagi desmarcat de pitjar botonet quan els amos de Madrid diuen "pitjau sí" o "pitjau no"?

Valoració:30menosmas
Per Xim, fa mes de 9 anys

Vist el que s'ha vist per aquí...

... val més el dolent (subratllat) contegut que aquests pocavergonyes destrossa-llocs-de-treball i genocides-de-cultura i....

Ja m'enteneu. M'atur abans que em filtrin el comentari.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris