muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

L'Executiu diu que treballa per crear ocupació sense ser una 'administració col·locadora'

El president balear, José Ramón Bauzá, ha dit durant el ple del Parlament que el seu equip de govern està treballant per generar ocupació però, "a diferència de l'anterior Govern", "no és una administració col·locadora". Així ha contestat Bauzá a una pregunta que li ha dirigit la portaveu del Grup Socialista en el Parlament, Francina Armengol, qui ha recordat al president balear que quan estava en campanya electoral el 'popular' va dir que, si accedia al Govern, "cada nou aturat" seria "responsabilitat" seva.

La socialista ha acusat Bauzá de no estar creant confiança entre la ciutadania, el sector empresarial i les entitats financeres en llançar un missatge pessimista sobre la situació econòmica de la comunitat. Referent a això, el 'popular' li ha contestat si creu que és "casual" que ara hi hagi inversors privats interessats en posar en marxa projectes en la comunitat, "quan fa quatre anys que s'amagaven perquè no tenien cap tipus de viabilitat".

D'altra banda, Armengol ha afirmat que Bauzá està engrossint la llista d'aturats de la comunitat amb persones procedents de les administracions públiques, mentre li ha acusat d'estar gestionant l'empresa que més aturats està generant en la comunitat, amb referència a l'Administració balear. En aquest sentit, ha recordat que hi ha uns 4.500 interins que poden quedar-se sense ocupació, que se sumeixin les aproximadament 800 persones previstes que perdran la seva feina amb la reestructuració del sector públic, així com als més de cent treballadors de Ràdio i Televisió de Mallorca i prop de cent orientadors laborals els programes dels quals s'han rescindit.

Bauzá ha emfatitzat que hi ha "una gran diferència" entre la forma de governar de l'anterior Executiu i l'actual: "vostès estan asseguts escalfant la cadira i esperant que això es passi, mentre que nosaltres miram de front i anam prenent decisions amb valentia encara que sabem que són difícils."

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris