cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
21°

El sector privat participarà en l'Agència de Turisme Balear

Carlos Delgado, conseller de Turisme i Esports, ha donat compliment així a la promesa electoral de José Ramón Bauzá

33422

Delgado ha integrat el sector privat en l'Agència de Turisme Balear.

Sylvana Raschke

El conseller de Turisme i Esports, Carlos Delgado, ha donat entrada al sector privat en el consell d'administració de l'Agència de Turisme Balear (ATB), donant així resposta al compromís del president del Govern, José Ramón Bauzá, de donar participació a aquest àmbit als òrgans de decisió de les empreses públiques amb l'objectiu d'eliminar duplicitats. En concret, el sector privat tindrà una representació del 38,4 per cent davant la nul·la presència en la passada legislatura. En un comunicat, la Conselleria ha asseverat que la incorporació del sector privat als òrgans de direcció, gestió i execució permet fer de l'Agència un "vertader òrgan director de la promoció de les Balears", en incloure cada una de les comissions executives de les illes que decideixen, gestionen i executen la seva pròpia promoció turística.

En concret, el Consell d'Administració està compost per 13 membres, que són el propi Delgado (president de l'Agència), el director general de Turisme, que és el vicepresident, el gerent de l'Agència, un representant del Govern, altre de cada un dels Consells Insulars i cinc del Consell Assessor pertanyents al sector privat. Igualment formarà part del Consell d'Administració el secretari, que tindrà veu però no vot.

Tal com ha explicat el departament dirigit per Delgado, la inclusió del sector privat a l'òrgan de decisió de l'ATB, junt amb la posada de les Taules d'Alcaldes pel Turisme i la potenciació de la Comissió Interdepartamental del Turisme, té com objectiu "donar el protagonisme necessari al sector turístic a la presa de decisions" i igualment potenciar les marques de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera a través de les accions de promoció turística que adoptaran els Consells. D'aquesta manera estaran inclosos en el Consell Assessor la Federació Hotelera de Mallorca, la d'Eivissa i Formentera, l'Associació Hotelera de Menorca (ASHOME), l'Agrupació de Cadenes Hoteleres, l'Associació d'Agroturisme, Foment del Turisme, les Cambres de Comerç de Mallorca, Menorca i Eivissa, la Felib, la UIB, Pimem Mallorca, Menorca i Eivissa, Aviba, l'Escola d'Hoteleria, les línies aèries, els Touroperadors i els sindicats.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jrbs, fa mes de 9 anys

Si hi ha un duro a guanyar, per qué no?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris