nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

El Consell de Mallorca cedeix tota la promoció turística al Govern

Així ho han acordat el conseller de Turisme, Carlos Delgado, i Maria Salom, presidenta de la institució insular

El Consell de Mallorca renuncia a realitzar actuacions de promoció turística de l'illa i deixa aquesta activitat a les mans de la Conselleria de Turisme del Govern per evitar duplicitats entre ambdues institucions. Així ho han acordat avui el conseller de Turisme, Carlos Delgado, i Maria Salom, presidenta del Consell de Mallorca, institució que durant anys ha dut a terme accions promocionals malgrat que la competència de promoció turística de l'illa estava a les mans de l'Executiu autonòmic. De fet, el traspàs d'aquesta competència és previst a l'Estatut d'Autonomia i era un compromís que els anteriors governs autonòmic i insular van deixar sense executar en concloure la legislatura.

El Consell de Mallorca indica en un comunicat que en la reunió mantinguda avui amb Delgado, Salom s'ha compromès a facilitar a la Conselleria de Turisme "tota la documentació necessària per promocionar turísticament els valors patrimonials, culturals i històrics de l'illa".

Més concretament, la presidenta li ha ofert al conseller la informació precisa perquè el Govern s'encarregui de la promoció de la Serra de Tramuntana com a Patrimoni de la Humanitat de la Unesco. "L'acord ha estat total entre el Consell de Mallorca i la Conselleria de Turisme", ressalta la institució insular.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris