lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

Relleu al capdavant de l'Agència de Protecció de la Legalitat Urbanística de Mallorca

El director de l'ens, Vicens Sureda, ha presentat la renúncia al càrrec

L'actual director gerent de l'Agència de Protecció de la Legalitat Urbanística i Territorial de Mallorca, Vicens Sureda, ha presentat la seva renúncia per motius professionals. En un comunicat, la Institució Insular informa que Sureda, que ocupava el càrrec des d'octubre de 2010, ha sol·licitat la reincorporació a la Diputació de Barcelona per ocupar la seva plaça de funcionari.

En una carta en la qual Sureda comunica la seva renúncia explica que la seva decisió respon a "raons professionals, en un context de canvis i reestructuració organitzativa" de la Diputació de Barcelona.

D'aquesta manera, a partir del mes d'agost, Maties Morey, cap de la secció jurídica de l'Agència de Disciplina Urbanística, substituirà Sureda en el càrrec de director gerent de forma provisional, fins que tingui lloc el nomenament oficial del nou director.

L'Agència de Disciplina Urbanística va entrar en funcionament l'abril de 2009 i depèn de la conselleria d'Urbanisme i Territori del Consell de Mallorca. Aquest organisme exerceix de forma directa les facultats d'inspecció, sanció i restitució de la legalitat urbanística a terra rústic dels municipis adherits, encara que el Consell també pot actuar per subrogació en cas d'inactivitat dels ajuntaments.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris