lluvia ligera
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Bauzá demana al sector audiovisual que proposi noms per dirigir IB3

Govern i MesAudiovisual es veuen per primer pic per parlar de la televisió pública i la situació d'aquesta indústria

33494

Bauzá, enmig, reunit amb el representats de l'audiovisual.

CAIB

El president Bauzá demanà ahir als representants del sector audiovisual (MesAudiovisual) que proposessin els candidats que creguin adients per dirigir IB3. Aquesta petició es produí en una primera reunió entre els representants del sector a les Illes i el president del Govern, José Ramón Bauzá, que tingué lloc ahir al Consolat de Mar. El portaveu de la MesAudiovisual, Germán Traver, explicà que el Govern els "demanà que posessin candidats sobre la taula". I com més aviat, "millor". Bauzá prometé que "escoltaria molt seriosament els noms que donàs la MesAudiovisual" i que està disposat a "cercar el consens amb les altres forces polítiques".
La MesAudiovisual féu saber a Bauzá que la situació actual d'IB3 "no és la que la indústria audiovisual desitja", perquè IB3 necessita "un director general operatiu". Per Traver, la situació actual "provoca una paràlisi en la gestió de la televisió i afecta de manera directa al sector audiovisual balear".

Per la seva banda, el Govern es defensà al·legant que l'estada de Gómez serà "breu", ja que "volen resoldre la successió tan aviat com sigui possible", explicà el representant del sector. Durant la reunió, la MesAudiovisual proposà al Govern "començar a treballar per desenvolupar el model audiovisual per a les Illes Balears", que, segons diuen, "avui encara no s'ha assolit". Traver, que volgué agrair al Govern que s'hagués reunit amb ells tres mesos després de fundar-se, volgué remarcar la importància del "repte que han de tirar endavant" per definir el model audiovisual.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris