algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Juan Sanz serà el nou gerent de Son Espases

126696

Juan Sanz Guijarro, serà el nou gerent de Son Espases.

Juan Sanz Guijarro ha estat nomenat nou gerent de l'Hospital Universitari Son Espases, càrrec al qual es preveu que s'incorpori a partir de demà i en el qual substitueix al fins ara director general del centre hospitalari, Luis Carretero. El director general del Servei de Salut, Joan Josep Bestard, ha proposat el seu nomenament que ha tingut el beneplàcit de la consellera de Salut, Família i Benestar Social, Carmen Castro, segons ha informat el Govern en un comunicat. Nascut a Palma el 1961, Sanz és llicenciat en ciències econòmiques per la Universitat Autònoma de Madrid en l'especialitat d'Hisenda Pública; màster en Administració Sanitària per l'Escola Nacional de Sanitat i postgraduat en formació empresarial en l'especialitat d'organització administrativa per l'Escola d'Alta Direcció i Administració de Barcelona.

La seva experiència professional ha estat molt lligada al món sanitari. Ha estat cap de servei dels Serveis Econòmics de l'Ajuntament de Calvia, des de 2007 fins l'actualitat i director econòmic financer del Servei de Salut de Balears de 2003 a 2007. Anteriorment va ser director de Gestió i Serveis Generals de l'Hospital Universitari Son Dureta, entre 1997 i 2002; cap de secció de Planificació del Consell de Mallorca de 2002 a 2003, administrador i cap de servei del departament de Gestió Econòmica de la Llar dels Ancians del Consell de Mallorca entre 1990 i 1997.

De 1988 a 1990 va ser tècnic superior adjunt a la Intervenció del Consell de Mallorca; i estadístic tècnic diplomat en l'Institut Nacional d'Estadística del Ministeri d'Economia i Hisenda de 1985 a 1988. D'altra banda, Ignasi Casas ha estat designat nou gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, càrrec al qual està previst que s'incorpori també demà i en el qual reemplaça Julio Villar. Nascut a Eivissa el 1969, Casas és llicenciat en Física per l'Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Finances per a l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (ESADE).

Amb una trajectòria molt vinculada a l'àmbit sanitari, ha estat des de 2007 fins l'actualitat cap de compres de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera; de 2007 a 2010, director de Gestió i Serveis Generals de la mateixa àrea i president del comitè de Seguretat i Salut Laboral, membre del comitè directiu de la comissió de Contractació i del Consell Gestor d'Atenció Primària. Anteriorment, de 1995 a 2003, va ser cap del servei econòmic-administratiu de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. Casas ha desenvolupat també part de la seva trajectòria professional en l'hoteleria i les finances i s'ha dedicat a la docència en l'extensió d'Eivissa i Formentera de l'UIB i a l'Escola Universitària de Turisme i a l'Universitat Oberta de Catalunya.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ullfora, fa mes de 9 anys

enhorabona...............bon gerent per son espases

Valoració:10menosmas
Per maria, fa mes de 9 anys

Niu: res de foraster...te nivell c de català i una persona de fiar..com pocs

Valoració:15menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 9 anys

Pot aser que ens faci toca amb es peus en terra,ja que per desgracia a Mallorca hiá molts que viven a realitats inventadas.

Valoració:0menosmas
Per Niu, fa mes de 9 anys

Un altre foraster que no entendrà res de la nostra realitat.

Valoració:-12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris