algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

El món audiovisual demana a Salom que no tanqui [M]

Es mostra partidari d'una solució “menys dràstica”. Fa dos mesos que sol·licitaren una reunió amb el PP i no els han contestat

La MesAudiovisual declarà ahir que té intenció "d'obrir un pont de diàleg" amb la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, per evitar el tancament de Radiotelevisió de Mallorca [M]. Tal com explicà el portaveu dels ens i associacions audiovisuals de les Illes, Germán Traver, cal cercar "una solució menys dràstica a la clausura". Es mostrà convençut que "podem aportar la nostra opinió i experiència perquè no s'arribi a aquest desenllaç".

Per això, demanaren a Salom "un poc de temps per interactuar" i que la clausura "no sigui imminent". Traver insistí que [M] "té prou pressupost per tancar l'any". Entre les possibles vies per evitar-ne la desaparició, consideren l'opció de "convertir RTVde Mallorca en un segon canal" i la de "disminuir-ne l'activitat".

La MesAudiovisual, que es creà el 4 de maig passat, assegurà que fa ja dos mesos que demanà una reunió amb el PP i "encara no ens han contestat". Traver explicà que, de moment, només el Partit Socialista els ha rebuts per estar al corrent de la problemàtica del sector.

Durant la roda de premsa que oferiren ahir els agents del ram, al cafè Varadero de Palma, es posà en relleu la necessitat de crear una política audiovisual de futur, perquè es tracta "d'un dels sectors emergents del segle XXI". A les Balears, hi ha gairebé 2.000 persones que treballen en aquest àmbit que es podrien veure afectades indirectament pel tancament, a part dels 115 treballadors en plantilla que té [M].

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris