cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

Bosch defensa el tancament de RTV de Mallorca per com es finança

El portaveu del Govern, Rafel Bosch, ha assegurat entendre la decisió del Consell de Mallorca de tancar la Radiotelevisió de Mallorca, per com es financia, això és, amb càrrec a deute, una opinió que ha expressat des del punt de vista d'algú "que ha estat vuit anys conseller de Mallorca". "Com a Govern respectam la decisió i ens imaginam les causes que porten al lamentable tancament d'una televisió que respon a un model que hi podia haver en un altre moment, en un altre sentit o amb una altra situació econòmica", ha afirmat Bosch .

Bosch ha dit que el Govern no ha d'opinar sobre una decisió que ha adoptat una altra institució però ha manifestat la seva pròpia i ha dit entendre que no pugui continuar un ens amb un pressupost com el de la RTV de Mallorca i que es finança amb càrrec a deute. "No parlam de decisions polítiques sinó d'altres com per exemple que tingui més pressuposat que tot el Pla d'Obres i Serveis de tots els ajuntaments de Mallorca i que a més es finança mitjançant deute, de manera que el pressupost de cada any de despesa corrent sigui deute per a l'any següent", ha dit Bosch.

Bosch ha assegurat que la RTV de Mallorca "lògicament complia una funció, però pressupostàriament no pot continuar". Segons la seva opinió "seria difícilment assumible per qualsevol persona que hagués d'explicar com es finança".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 9 anys

Ha començat l'etapa del que anomenen ells com la "nueva mallorca". Que Déu ens agafi confessats. El discurs de perseguir la llengua catalana, dona molt de vots; també a adolf hitler, li va donar en el seu moment molt de vots el discurs antisemita, amb la consequent persecució de tots el poble jueu, quant després d'unes eleccions, el poble alemany, els hi va donar als nazis, la potestat d'així fer-ho. No crec que estigui exagerant si dic que tot aquest conglomerat de pp, circulo balear, i upyd, tenen una única cosa posada a dins del seu cervell, i no es altra que la de transmetre a la societat, un gran odi contra la llengua catalana, tal i com deia, va fer setanta anys enrere adolf hitler, el qual es va fer servir dels mitjans de comunicació de l'època per transmete a la població alemanya, un fort odi contra els jueus; ell va aconseguir seduir i manipular el cervell de molts ciutadans d'alemanya; jr. bauza, carlos delgado, jorge campos, etc...., han aconseguit també, per desgracia, amb la difusió d'un fort anti-catalanisme (es a dir, difonent un gran odi contra la llengua propia de les illes balears), seduir a moltissima part de la població empadronada a les illes balears, fins al punt d'obtenir la majoria absoluta a les eleccions. Aquest Es el nazisme del segle XXI, enlloc de perseguir races humanes, persegueixen llengües, amb la finalitat de poder continuar amb l'imperialisme i la supremacia de la nació castellana sobre les demés nacions, llengües, i cultures, negant-lis a totes aquestes, tots els drets inalienables que tenen com a pobles.

Valoració:5menosmas
Per percent, fa mes de 9 anys

Xerrant de doblers. A mi el que em cou més és que ni es plantegi la despesa que ens suposa als balears, el finançament de les televions públiques peninsulars, en castellà, i haver-les de veure per nassos, si no tires la televisió per la finestra. Com deia l'anunci.

Valoració:7menosmas
Per Far Right For Majorca renovació, fa mes de 9 anys

'algú "que ha estat vuit anys conseller de Mallorca"

Basta i sobra.

Valoració:3menosmas
Per Do not visit Majorca, fa mes de 9 anys

Ès millor esperar.
Primer han de esser els medias públics estatals com TVE i RNE, i abans hi ha IB3 que la
TV-Mallorca.
TV-Mallorca i Ona Mallorca no representa res sobre el total.
Abans se ha de actuar sobre el 90% o més que representa TVE i RNE.

Valoració:8menosmas
Per Engrescat, fa mes de 9 anys

Quina comedia, teniu doblers pel que voleu, pujau sous i vos inventau nous carrecs cada dia. No faceu mes comedia: tancau la TV Mallorca perque la teniu jurada a tot el que faci pais i cultura. Perjudicau a molts petits i mitjans empresaris, deixau els pobles de Mallorca sense veu, reduiu el pluralisme informatiu. En definitiva una decisio que nomes s'explica pel sectarisme d'aquest suposat nou PP, la dreta de sempre, mes rancia que mai.

Valoració:12menosmas
Per Patriotes Associats, fa mes de 9 anys

Es podria reconvertir en una emissora privada?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris