algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

L'oficina de pressupost suma un director general més

Bauzá crea aquest nou departament, que estarà a les seves ordres i que tindrà al capdavant un alt càrrec que no s'havia computat

127864

Maria José Frau ha estat nomenada nova directora de l'Institut Balear de la Joventud.

P. PRIETO

El nou Govern de José Ramón Bauzá disposarà d'un director general més respecte dels 31 que assegurà que tindria. L'Executiu ha creat la nova Oficina de Control Pressupostari, que tindrà al capdavant un director "amb rang assimilat al de director general". Així ho va publicar ahir el BOIB, en el qual també s'afirma que per "la responsabilitat i especificitat de les seves funcions, i mitjançant la norma que sigui procedent, es pot preveure un complement específic aplicable al càrrec de director de l'Oficina de Control Pressupostari". Aquesta òrgan, que s'incopora al gabinet de la Presidència, dependent directament de Bauzá, s'encarregarà de dur a terme un seguiment de tot allò que afecta l'execució del pressupost i de l'activitat normativa que tingui efectes en els ingressos i despeses; i formularà propostes per racionalitzar el sector públic, entre altres qüestions. Per poder-la constituir, l'Executiu ha hagut de modificar un dels primers decrets que dictà, el que creava l'estructura bàsica de la Presidència del Govern. A hores d'ara, encara no s'ha fet públic qui en serà el responsable.

A banda d'aquest fet, l'Executiu també nomenà ahir càrrecs del segon nivell. Hi destaca la designació, com a cap de gabinet de la Conselleria d'Administracions Públiques, d'Irene Durán Vadell, germana de l'exedil de Palma Rafa Duran i de la nova directora insular de Cultura i Patrimoni del Consell, Gari Durán. Així mateix, s'ha designat com a cap de gabinet, en aquest cas de la Conselleria de Cultura, l'exbatlessa de Santa Margalida i exconsellera insular Ana María Rodríguez. La cap de gabinet de la Conselleria de Presidència serà Julia Cristina Rubio, assessora de la Conselleria de Pilar Costa (PSOE) durant un any en la passada legislatura.

Amb aquests nomenaments es completa l'estaf de Presidència. Si la mà dreta de Bauzá, Javier Fons, ja fou designat cap de l'Oficina de Coordinació del gabinet de Presidència, ara Maria Elena Rubí, filla de l'històric popular Ventura Rubí, és la cap de la Secretaria de Comunicació del Govern; Francisco Fernández és el líder de la Secretaria d'Atenció Ciutadana i Elvira Bonnail Martín encapçalarà la Secretaria de Presidència. Finalment, s'elegeixen també els responsables de Comunicació de tres conselleries diferents: Antoni Traveria a la de Presidència,Patricia Moreno a la d'Educació i Cristina Martínez a la d'Administracions Públiques.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Agermanat, fa mes de 9 anys

No havien dit que reduirien personal i despesa? En què quedam? Ja veurem d'aquí a mig any com queda l'organigrama final.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris