cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
17°

Pajín pagà 364 € per l'estada d'ella i dels seus pares

La ministra de Sanitat té una habitació reservada a Llatzaret i sempre a la seva disposició. Els funcionaris paguen manco per estar-hi setze dies: just 315 euros

126608

La factura que va difondre ahir mateix Ministeri de Sanitat.

La ministra de Sanitat va pagar 364 euros per l'estada d'un cap de setmana, amb els seus pares, a l'illot de Llatzaret, a Menorca. Així consta en la factura que va difondre ahir el mateix Ministeri de Sanitat. L'estada de Pajín, però, no s'ajusta a cap dels torns de vacances destinats als funcionaris de Sanitat, fixats entre el 20 de juny i el 15 de setembre, segons una circular interna, de manera que es desconeix què regula aquesta mena de visites.

Despús-ahir, el Ministeri va revelar que hi ha una habitació destinada tan sols als ministres de Sanitat, sempre disponible i sense que calgui reservar-la. Segons la mateixa Pajín, a l'habitació dels seus pares -ocuparen dues cambres- no hi havia llista d'espera. És més, va dir que hi havia "moltes places lliures".

D'altra banda, cal dir que els funcionaris de Sanitat que s'allotgen a Llatzaret i tenen un sou anual superior als 27.744 euros paguen 315 euros per setze dies d'estada, un preu que, enmig de l'agost, és de les maneres més barates d'allotjar-se a Menorca. De fet, ni tan sols els càmpings milloren aquests preus, encara que sigui dormint-hi en una tenda i aparcant un cotxe normal. Costen, com a mínim, 355 euros. Els funcionaris que cobren manco de 27.744 euros paguen just 188 euros.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Prou de privilegis a polítics, fa mes de 9 anys

Quina barra! Una habitació buida gran part de l'any perquè quan li surti d'allà a sa pomota de ministra hi pugui anar sense haver d'esperar i, a més, a un preu irrisori. Prou de privilegis al governants, que sa dictadura va acabar fa molts d'anys (o això me pensava)

Valoració:1menosmas
Per Joan, fa mes de 9 anys

el que està clar es que en teoria ells, els ministres i demés, estan al nostre servei, i no a la inversa, noltros al seu servei, com a la pràctica passa. I de la Casa Reial, otro que tal. El que més doblers té, manco o gens ha de pagar (com la casa reial que ho té tot pagat, i no precisament per viure a un piset de 80m2), i en canvi el que manco té i ha de fer feina cada dia per poder viure, es el que més ha de pagar. Quina classe de societat es aquesta?, que son els nostres amos ells o que?

Valoració:3menosmas
Per Jordi, fa mes de 9 anys

Crec que s'haurien de revisar tots aquests privilegis tan dels funcionaris com de la ministre. Ara bé, sa veritat és que preferesc que una ministre hagi de fer aquestes pollisonades per estalviar-se un euro a que vagi convidada amb despesses pagades a l'hotel de luxe de l'amic o de part de l'empresari de torn...

Valoració:6menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 9 anys

És que ho hem de comprendre: la ministra deu tenir un sou molt ajustadet...

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris