cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

Leire Pajín cola els seus pares a una illa protegida de Menorca

La ministra de Sanitat passa uns dies al Llatzaret, vetat als menorquins

126434

La ministra de Sanitat, ahir a la platja de Benimeca.

ARMANDO LABORDA

La ministra de Sanitat, Leire Pajín Iraola (Sant Sebastià, 1976), ha iniciat aquest cap de setmana les seves tradicionals vacances a Menorca a la mateix illa del Llatzaret. Aquesta és la residència estival fins ara reservada a només mil turistes anuals (a més a més d'antics funcionaris del Ministeri). Tot i així, fa tres mesos que Pajín es va comprometre personalment -i per escrit- a obrir l'accés a la resta de menorquins. Però aquell conveni, subscrit el 27 de març amb el llavors president del Consell Marc Pons, continua sense tenir vigència. I la ministra continua fent d'aquell emblemàtic paratge del port de Maó la seva residència estiuenca personal a l'Illa. Ara bé, el curiós del cas és que no solament la utilitza ella, sinó que es fa acompanyar també dels seus pares.

Es tracta del baró socialista José María Pajín, assessor a la Subdelegació del Govern a Alacant, així com la seva esposa Maite Iraola. Regidor de l'Ajuntament de Benidorm, Iraola va militar fins a setembre de 2009 en el PSOE, partit que va abandonar després de protagonitzar un cas de transfuguisme. Leire Pajín i els seus pares sortiren ahir matí des de l'embarcador existent a l'illot del Llatzaret. Després de banyar-se a la platja de Binibeca (Sant Lluís) i menjar en un restaurant de Sant Climent, van tornar a mitjan horabaixa a aquesta residència, propietat del Ministeri. L'Ajuntament del Castell, que va impulsar fa dos anys la recuperació del Llatzaret per a la població menorquina, assegura que els funcionaris només paguen 300 euros per 16 dies d'estada a la residència a pensió completa, un preu que inclou el trasllat amb vaixell. Per contra, ni un sol illenc no pot accedir al Llatzaret.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Francesc, fa mes de 9 anys

Gràcies Montserrat. La bona educació que destil·la el teu comentari m'ha deixat perplex; em pensava que només em podria voler votar positivament algun "mal educat" boig d'aquests que (com jo) parlen català amb tothom.

Pajín, n'esteim farts de "socialistes" que treuen profit de la "bona feina" castellanitzadora de dictadors, reis absolutistes i pseudodemòcrates com vos!

Valoració:1menosmas
Per Llàtzer, fa mes de 9 anys

Al Llatzaret només hi poden anar els funcionaris del Ministeri de Sanitat i els seus pares si viuen al mateix domicili. Les regles es fan per que tothom les cumpleixi.

Valoració:1menosmas
Per dic, fa mes de 9 anys

Sebel-lí: si cal que cal tan escarafalls i més,ja ni ha prou de abaixar el cap i callar.S´ha de fer molt de soroll per fer-los saber que ja estem tips de ser els cornuts i pagar el beure.

Valoració:2menosmas
Per Montserrat, fa mes de 9 anys

Voldria demanar disculpes a en Francesc perquè m'he equivocat a l'hora de valorar el seu comentari. Volia valoar-lo positivament i ho he fet negativament de manera errònia. Estic totalment d'acord amb ell.

Valoració:2menosmas
Per joi1pastor., fa mes de 9 anys

Perque me heu borrat la meva opinió? No és pot criticar als socialistes Espanyols? ( no he faltat al respecte a ningú)

Valoració:1menosmas
Per Francesc, fa mes de 9 anys

Idò, açò són drets de conquesta. N'hi ha molts d'aquests drets, que només són per als conquistadores i per qualque renegat que fa de virrei. Criden l'atenció sobretot aquests que només exerceix la classe dirigent, i com que són d'uns pocs són bons d'assenyalar.

Llàstima que no ens fixem en la resta de drets de conquista, aquells que exerceixen tots els colons, com el dret d'expressar-se en llengua de la metròpoli, el qual implica el deure dels aborígens de conèixer la llengua del colonitzador. Aquests són més mals de païr perquè feren directament tots els estrats socials i hem estat adoctrinats per acceptar-los amb submissió, sota penes diverses, entre les quals hi ha l'escarni públic en pro de la "buena educación".

Valoració:11menosmas
Per Sebel·lí, fa mes de 9 anys

També hi ha edificis de l'Autoritat Portuària ocupats com a habitatge per alts funcionaris. A les colònies solen passar aquestes coses, no cal fer tants d'escarafalls.

Valoració:8menosmas
Per Rafa, fa mes de 9 anys

Ante la falta de argumentos...silencio. ¿Porqué será que no me sorprende?

Valoració:-9menosmas
Per pepet, fa mes de 9 anys

Meam, voleu deixar de contestar es comentaris de certs personatges? Passau d'ells i ja se'n cansaran i aniran a comentar a El Mundo i a altres llocs a on s'hi senten més a gust.

Valoració:7menosmas
Per Josaco, fa mes de 9 anys

Que fassi com en Matas i es compri 2 apartaments a la costa amb els doblers del MInisteri.A veure si e tornau borrar el comentari.es veu que l'amon Pere Ses Tanques no vol problemesamb els nous amos dpaquestes Illes.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris