cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

Àlvaro Gijón durà Turisme i coordinarà tot l'Ajuntament

Encara no hi ha noms tancats, però Julio Martínez podria ser el regidor d'Hisenda i Andrés Garau pot ser el president d'Emaya

El futur batle de Palma, Mateu Isern, encara no ha definit l'equip que dirigirà Cort, però ja se sap que Àlvaro Gijón serà regidor de Turisme. El número dos de la candidatura del PP també coordinarà totes les àrees municipals. Encara no s'ha tancat com es repartiran les altres carteres, però ja comencen a sonar alguns noms. Gijón serà, a la pràctica, la mà dreta del batle. Assumirà funcions equivalents a les d'un conseller de Presidència i manca veure si dirigirà la fundació que pretén fer el PP per fomentar el turisme. I tot això ho haurà de compaginar amb un escó.

Si bé Gijón és segur per a la cartera de Turisme, fonts del PP no preveuen que es tanquin la majoria de regidors fins dimarts o dimecres. Ara, hi ha altres noms que ja sonen per a càrrecs concrets. Aquest és el cas de Julio Martínez, que podria ser el pròxim regidor d'Hisenda. A l'oposició ha fet de portaveu i s'ha dedicat especialment a controlar els números de Cort. Segons fonts del PP de Palma, l'enginyer tècnic industrial Andrés Garau, vuitè a la llista del partit, pot ser el futur president d'Emaya. L'IMFOF, en canvi, pot recaure en mans d'Esperança Crespí pel seu currículum: ha estat coordinadora d'orientació laboral de la UGT, tot i que la feina com a directora general de Joventut podria fer que dugui aquesta regidoria.

Mentre el PP ha estat a l'oposició, qui ha portat les qüestions relacionades amb l'àrea de Joventut ha estat la número tres de la llista, Sandra Fernández. Amb tot, la situació de Fernández a la part alta de la jerarquia del PP de Palma fa pensar que no s'encarregaria tan sols d'una regidoria com la de Joventut. Pot ser que agafi alguna de les que tenen més pes, com Benestar Social, o que, com que el PP té previst reestructurar l'organigrama, es fusionin les àrees de Joventut i les d'Afers Socials o Educació. Aina Ferriol, educadora social, també sona per a Educació o Afers Socials. Fernando Gilet, per part seva, podria dirigir l'àrea d'Esports. En canvi, entre els membres de la llista del PP no hi ha perfils especialment enfocats a un dels departaments clau de l'Ajuntament: Urbanisme. Això fa pensar que Mateu Isern podria triar un regidor no electe, de fora de la llista electoral.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris