algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
13°

Maria Salom, presidenta del Consell de Mallorca amb 19 consellers

52028

Maria Salom s'adreçà exultant als mitjans desplaçats a la seu popular del carrer Palau Reial.

A Mallorca, amb el 100 per cent escrutat, el PP és el partit més votat al Consell Insular, amb el 46,51 per cent de vots i 19 consellers, seguit del PSOE, amb el 23,75 per cent dels sufragis, que li donen 10 escons. D'aquesta manera, el PP obté majoria absoluta en la càmera insular. Per la seva banda, la coalició PSM-IV-EXM aconsegueix el 10,59 per cent del vots i 4 consellers.

La presidenta electa asseverà la passada nit de la victòria que el seu partit "no fallarà" els mallorquins i que els populars són conscients de l'"enorme responsabilitat" que els ha estat atorgada per solucionar els nombrosos problemes que hi ha a causa de la crisi econòmica.

Després d'aconseguir la majoria absoluta en el Consell de Mallorca, cosa que el PP mai no havia aconseguit, Salom comentà als periodistes que el 50% del balanç de la jornada era d'alegria pel resultat i l'altre 50% restant és de "gran responsabilitat" pel compromís adquirit amb els ciutadans.

"Demà ens posarem a treballar", ha dit la política d'Inca per tractar de solucionar els nombrosos problemes dels ciutadans. El mandat de govern que han donat els votants al PP l'exerciran els populars amb "humilitat, responsabilitat i vocació de servei", ha dit Salom, que ha agraït als afiliats el nombrós treball que han realitzat al llarg dels mesos. Preguntada per la situació financera del Consell, Salom ha respost que serà necessari conèixer quina és la situació econòmica de la institució per a, a partir d'allà, posar en marxa actuacions polítiques.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per "La cabra tira al monte II", fa mes de 9 anys

María Salom, implicada en el cas del Túnel de Sóller i la seva recent reaparició en les eleccions autonòmiques ens fa recordar als "zombies" del video "Thriller".

Segons sembla, hi ha certa similitud, sempre tornen.

Així i tot, la Història no prescriu:

"María Salom persisteix avui a abrillantar la seva aurèola d'innocència, en la confiança que ningú rescataria la seva aparició entre els perceptors de diners del Túnel" .

Valoració:8menosmas
Per Lo Rat Penat, fa mes de 9 anys

Es increible tenir com a Presidenta del Consell de Mallorca,a una persona declarada culpable per un tribunal de apropiarse de 50 milions de pesetes,dels anys 90:

Valoració:5menosmas
Per Dissidents, fa mes de 9 anys

Ens haurem de cosir les butxaques

Valoració:2menosmas
Per Antoni, fa mes de 9 anys

Mallorquins, anau a les trixeres i posau sa ma a ses carteres!!!!
Sa que mos va pentinar 50 milions al tunel de Soller ja ha tornat amb ganes de tirarnos dins sa cisterna de ca nostra. Na Maria Engancha és aqui!!!!!!!!

Valoració:6menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 9 anys

Des del punt de vista nacionalista, res no canvia.

Valoració:18menosmas
Per Arnau de Santacília, fa mes de 9 anys

Sempre se la recordarà com aquella que s'esbutzava de rialles amb en Martínez Pujalte a les comissions d'investigació de l'11-M, amb les víctimes plorant.

Valoració:23menosmas
Per "La cabra tira al monte"., fa mes de 9 anys

No n'aprendrem mai.

El cas del Túnel de Sóller va prescriure, però no fa falta rescatar els capítols esborrats misericordiosament de la seva biografia per considerar a Salom una candidata catastròfica al Consell Immobiliari de Mallorca.

Valoració:11menosmas
Per Alarmat, fa mes de 9 anys

Uf, haver d'aguantar la seva carota quatre anys!

Valoració:10menosmas
Per A fer punyetes!, fa mes de 9 anys

Quina desgràcia pels mallorquins! Una "madrileña"!

Valoració:25menosmas
Per Pere, fa mes de 9 anys

Amb els 92 milions d'euros robats pel PP i UM es podria mantenir la RTVM 8 o 9 anys.
Què tornin lo que vàren robar! No al tancament de RTVM!

Valoració:27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris