algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Jaime Major Oreja diu que les protestes són part de la campanya del PSOE

L'eurodiputat ha efectuat aquestes declaracions abans del míting de final de campanya del PP de Menorca

L'eurodiputat del PP Jaime Mayor Oreja ha assegurat avui que "no constitueix cap casualitat la coincidència de la celebració de les mobilitzacions dels 'indignats' amb la campanya de les eleccions municipals i autonòmiques perquè formen part d'una estratègia del PSOE contra el PP". Segons l'exministre de l'Interior, "els socialistes han donat per perdudes aquestes eleccions, i amb aquestes mobilitzacions han pretès advertir al Partit Popular que ara sorgeix a Espanya una plataforma o un bloc d'extrema esquerra antisistema amb el missatge que això no acabarà el 22 de maig". "Davant del previsible èxit electoral del PP, continuaran amb les concentracions després de les eleccions del diumenge per transformar Espanya en un país ingobernable, tant en el territorial com en el social", ha asseverat.

Major Oreja ha efectuat aquestes declaracions abans de participar en el míting de final de campanya que el PP de Menorca celebrarà aquesta nit a Ciutadella per protegir al candidat a la batlia, José María de Sintas, i al candidat a la presidència del Consell Insular i al Parlament balear, Santiago Tadeo. "M'he desplaçat a Menorca -ha explicat- perquè m'ho ha demanat José Ramón Bauzá, una persona que mereix tot el meu suport, i he vingut a aquesta illa per recolzar personalment el projecte de regeneració política, perquè avui Bauzá constitueix un referent regional rellevant en el PP per l'encert, impuls i iniciativa que està actuant".

L'eurodiputat ha afirmat que "tant la legalització de les candidatures de Bildu, que suposen l'entrada, de fet, d'ETA en els ajuntaments bascos, com les protestes al carrer constitueixen un projecte impulsat, emparat i propiciat pel PSOE per entorpir i dificultat la gestió del PP després de les eleccions del diumenge, amb un objectiu clar: crear una tensió permanent que transformi a Espanya en un país ingobernable". "Els candidats del PP no han d'espantar-se, sinó que han de continuar actuant amb valentia i noblesa, perquè pretenen espantar-nos amb ETA en les institucions i amb els blocs antisistema", ha manifestat.

Jaime Mayor ha propugnat una "profunda regeneració i rectificació en la política espanyola, ja que l'actual situació mina la confiança de la gent, per recuperar el valor de la veritat. Avui Espanya viu en l'apogeu de la política de la mentida i de la teatralización". "La decisió del Govern de Rodríguez Zapatero per afavorir la legalització de les candidatures de Bildu constitueix el fet més lamentable, indigne i trist que ha viscut la democràcia a Espanya des de la transició de 1977", ha declarat l'exministre de l'Interior, "perquè ha suposat la legitimació i legalització d'ETA en les institucions, i a més, ha tornat l'esperança als terroristes en el seu projecte de ruptura.

L'eurodiputat del PP ha declarat que "no són responsables d'aquesta decisió ni el Tribunal Suprem ni el Tribunal Constitucional, sinó que ha estat el Govern de Rodríguez Zapatero, que ha traït Espanya. Per tant, quan un govern traeix a Espanya, menysprea les víctimes del terrorisme i la majoria dels espanyols, ha de ser castigat i rebutjat pels espanyols a les urnes aquest diumenge".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tòfol Antoni, fa mes de 9 anys

Més que franquista, el Mayor Oreja és un ex-ministre en recerca desesperada d'una missió. La qual consisteix en parlar com un fanàtic que va repartint carnets de terrorista o d'encobridor de terroristes a qui no pensa com ell.

"[N]o són responsables d'aquesta decisió ni el Tribunal Suprem ni el Tribunal Constitucional”, hi ho diu així, a més, tan ample. Idò si no són responsables deu ser que són infal·libes, com el Papa de Roma. O que la utilitat, amb dietes i sous inclosos, d'aquests organismes és equiparable a la dels sumptuosos eurodiputats.

Valoració:1menosmas
Per Ca vell, fa mes de 9 anys

Estic totalment d'acord amb el Sr. Major Oreja.

Valoració:-3menosmas
Per Lo Rat Penat, fa mes de 9 anys

Aquesta es la vertadera cara del PP: individus de ideologìa faixista,tot lo dia embullant fil.Aquest element no es eurodiputat? Idò que fa tot lo dia a Intereconomìa y Veo7?.Te una paga emorme per no fotre rès i encara critica tothom.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris