algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
18°

El Govern donarà els primers resultats de l'escrutini a les 22.00 hores del 22M

La primera compareixença d'Albert Moragues, conseller de la Presidència, serà a les 14.45 hores, per un primer balanç de la participació

El Govern balear donarà els primers resultats de les eleccions autonòmiques el diumenge a les 22.00 hores, quan preveu tenir entre el 20 i el 25 per cent dels vots escrutats. Segons un comunicat enviat avui per l'Executiu autonòmic, el conseller de Presidència, Albert Moragues, compareixerà aquell dia diverses vegades en el Consolat de Mar per anar avançant dades de participació i de resultats de les votacions. La primera compareixença serà a les 14.45 hores, moment en què Moragues donarà un primer avenç de participació a les eleccions al Parlament i als consells insulars (les municipals són competència de la Delegació del govern).

Les segones dades de participació els comunicarà a les 18.45 hores i a les deu de la nit, una hora i 45 minuts després del tancament dels col·legis electorals, donarà dades definitives de participació, així com resultats de les votacions al Parlament balear amb del 20 al 25 per cent de paperetes escrutades. A partir d'aquesta hora, indica el Govern, es convocaran diverses rodes de premsa per explicar els resultats del conteo de vots.

Tota la informació sobre la participació, vots i escons de les eleccions autonòmiques i als consells insulars serà accessible per internet i a temps real en la direcció www.resultatseleccions2011.caib.es. A més, ja funciona una altra pàgina web, www.eleccionsillesbalears2011.cat, en la qual es mostra informació sobre el calendari electoral, les eleccions en xifres, les candidatures, la campanya electoral, la normativa, etcètera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris