cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

“Ens han apedregat perquè els feim nosa”

Josep Melià, president de Convergència, treu pit en el míting central i posa Miguel Pacheco com a exemple de lluita

Convergència està lluitant contra els elements. Aquest és el missatge central que llançà ahir el president dels convergents, Josep Melià, en el seu míting central a Palma. "Qualcú ens ha apedregat perquè feim nosa", assegurà just abans de posar el candidat de Calvià, Miguel Pacheco, com a exemple del "capital humà" del partit. "I també ens ataca el bipartidisme, excloent-nos dels debats, de la publicitat electoral i centrant la campanya en temes estatals", clamà Melià. Aquesta idea també la desenvolupà Miquel Munar, fitxatge estrella dels convergents i el seu candidat a la batlia de Palma. "N'hi ha que tenen Madrid per patró. Idò al nostre únic patró li diuen Mallorca!".

Munar demostrà ahir que és un esplèndid orador. No debades, fou ell -de molt- qui més pics fou interromput pels aplaudiments del públic. També fou qui més cops aconseguí fer alçar els assistents del seient, amb un discurs en què no llegí cap paraula. I és que la seva línia és una altra: "Mirau la gent als ulls i així la convencereu. Mirau-los als ulls i demanau-los perdó pels errors de la legislatura passada". Munar, a més, entrà en un tema conflictiu com la immigració. "Nosaltres parlam dels immigrants perquè no vivim en una realitat virtual. I estimam els immigrants, perquè nosaltres, els mallorquins, també ho hem estat". El candidat a Palma féu una dura descripció de l'estat de salut de Ciutat: "Palma està bruta, trista, malalta", i assenyalà Convergència com la força que en recuperarà l'esplendor.

Quatre anys "ben fotuts"

Però encara faltava la branca contra els adversaris polítics, i provingué d'Antoni Amengual, candidat al Consell de Mallorca. "El PSOE està desnortat. Però el PP? Vénen quatre anys bens fotuts, si arriba el PP, perquè els seus candidats estan subordinats a Madrid!". Finament, un dard a qui podia haver estat el seu soci electoral: "Ja veim que la Lliga Regionalista no és un soci, és un submarí en contra nostra".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Francesc, fa mes de 9 anys

Ja està bé de pedrades entre patriotes. Ni el PSM ni ERC no són uns venuts, són gent que fa el que troba millor. Quan els partits propis entenguin que cal deixar en un segon pla tota la gent que es dedica a la crítica destructiva entre patriotes haurem posat la directa!

Valoració:0menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 9 anys

@Ligeia. La superioritat moral que exhibeixes ho diu tot.

Vendre's a Montilla a preu de cadira és vendre's en majúscula i barat. Nosaltres votam aquí però el nostre país també és Catalunya.

Valoració:1menosmas
Per Ligeia, fa mes de 9 anys

Podeu posar tants de negatius com voldreu però no podeu desmentir res del que dic. Esquerra-Illes té les mans netes (cap imputat) i la consciència tranquil·la, no s'ha venut ni al PSOE ni al PP i aquestes dues coses no les pot afirmar cap altre partit.

Valoració:-5menosmas
Per Ligeia, fa mes de 9 anys

Jo no he de votar al Principat, jo vot les persones que a ca meva varen renunciar a les cadires quan es convertiren les promeses electorals en paper WC mentre es governava amb imputats per corrupció d'UM. Aquestes persones són honestes i no han de canviar de nom per haver robat els doblers del poble i haver estat còmplices del PP, el partit més feixista que hi ha després de Falange, un partit amb qui UM ha viscuta una llarga i profitosa (per a ells, evidentment), història d'amor. I aquestes persones tampoc no han fet d'escolanets del PSOE en contra dels interessos illencs.

Valoració:-4menosmas
Per guapo, fa mes de 9 anys

@Ligeia, un càstig monumental va ser el que va rebre ERc a les darreres eleccions a Catalunya.
Motiu? Haver fet la política més espanyolista que es podia haver fet quan col·locaren els psociatEs a la Generalitat a canvi de quatre cadires.

Valoració:4menosmas
Per Ligeia, fa mes de 9 anys

Apedregar la gent és un acte covard, és a les urnes que han de castigar UM. "Los mismos perros con distintos collares", que diuen en espanyol.

Valoració:-19menosmas
Per jrbs, fa mes de 9 anys

Ho veuria un poc novelesc, però amb l'embullosos que son la Lliga i CxI, i els seus antecedents, podria ser un muntatge...i Calvia 2000 es una bossnada apetitossa, com ho era(i és) el servei d'aigua de Calvia...

Valoració:-35menosmas
Per rafa, fa mes de 9 anys

Unió Mallorquina, Choriços!!!!

Valoració:-21menosmas
Per ricura, fa mes de 9 anys

Esta región es Baleares, UCI. ¿qué es lo que no entiendes?

Valoració:-25menosmas
Per Massa Expectant, fa mes de 9 anys

Diumenge acaba la Lliga i comença la recuperació nacional: CONVERGENCIA PER LES ILLES. Tan sols ho poden aturar el morts si van a votar.

Valoració:30menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris